Μάνος Γαβράς: «Δεν επέτρεψα ποτέ στον εαυτό μου να πιστέψει πως έφυγε μόνιμα»
Showbiz

Μάνος Γαβράς: «Δεν επέτρεψα ποτέ στον εαυτό μου να πιστέψει πως έφυγε μόνιμα»

Πώς ήρθε η πρόταση για το «Glee»;

«Μόλις έκλεισα το εισητήριο για Αυστραλία την επόμενη ημέρα με πήρε η μάνατζέρ μου λέγοντας «σε θέλουν από το Glee». Πήγα στο casting χωρίς όμως οριστική απάντηση. Φεύγοντας για Αυστραλία παίρνω e-mail πως πήρα τον ρόλο και την ίδια ημέρα είχα γύρισμα στα Paramount Studios. Mε τη διαφορά ώρας κατάφερα να επιστρέψω εγκαίρως ενώ τις σκηνές τις έμαθα εν πτήσει! Εκανα ήδη ένα επεισόδιο ενώ προβλέπεται συμμετοχή και την επόμενη περίοδο» τόνισε στο Tv Έθνος ο Μάνος Γαβράς.
-Να πούμε και για την ταινία όπου πρωταγωνιστείς...
«Πρόκειται για την ιστορία μιας καταξιωμένης Ελληνοαμερικανίδας παίκτριας του γκολφ που έχει παραμελήσει την προσωπική της ζωή και το βρίσκει μπροστά της. Ετσι σταδιακά καταρρέει και η καριέρα της και αποφασίζει να επιστρέψει στους γονείς της στην Κρήτη. Πρωταγωνίστρια θα είναι η Shannon Elizabeth από το «American Pie».
-Λείπεις χρόνια. Θεωρείς ότι άγγιξες το όνειρο της διεθνούς καριέρας;
« Ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου. Μπορεί πιο μικρός να τα σκεφτόμουν όλα αυτά. Βλέπω τον τρόπο ζωής μου ως μάθημα αυτογνωσίας και εξέλιξης. Όλα είναι εμπειρίες. Δεν έχω το άγχος της διεθνούς καριέρας. Ούτε τύψεις όταν χάνω ενδεχομένως κάποιον ρόλο εδώ. Πριν φύγεις για έξω δεν ξέρεις τι επικρατεί . Εκεί συνειδητοποιείς πως το ταλέντο πρέπει να είναι δεδομένο για να προχωρήσεις, αλλά χρειάζονται και άλλα πράγματα, όπως υπομονή και τύχη. Να κάνεις π.χ. άλλες δουλειές άσχετες με την υποκριτική και να περιμένεις.»
-Κάποια πολύ δύσκολη στιγμή; Η μοναξιά. Φτάνεις στο σημείο να νομίζεις πως είσαι δύο άνθρωποι και κάνεις παρέα με τον άλλο σου εαυτό...
«Στην προσωπική ζωή; Πληρώνεις ένα τίμημα. Εγώ δεν επέτρεψα ποτέ στον εαυτό μου να πιστέψει πως έφυγε μόνιμα. Θα είχα μαραζώσει. Έχω τρομερή αγάπη για την Ελλάδα».
-Σκέφτεσαι τη μόνιμη επιστροφή σου στην Ελλάδα;
«Από την ημέρα που έφυγα! Τώρα ετοιμάζω μία ακόμη ταινία που αφορά την Ελλάδα με τον συνέταιρό μου, Αντώνη Χατζηαντωνά, σε σενάριο δικό μου. Είναι φιλόδοξη παραγωγή και περιμένω τελικές απαντήσεις. Τη φετινή σεζόν θα ήθελα να την περάσω εδώ κυρίως στο θέατρο. Συζητάω για τηλεόραση και ένα θεατρικό έργο. Θέλω να τα κάνω και τα δύο πολύ! Θα ήθελα να ξαναζήσω χειμώνα στην Ελλάδα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved