Το χρονικό του χωρισμού Κωστόπουλου- Μπαλατσινού και η μεταγραφή βόμβα του Μουτσινά
Showbiz

Το χρονικό του χωρισμού Κωστόπουλου- Μπαλατσινού και η μεταγραφή βόμβα του Μουτσινά

Η εβδομάδα που πέρασε είχε πολύ ενδιαφέρον και το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν ο χωρισμός του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού.


Όταν η Τατιάνα Στεφανίδου ενημερώθηκε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, έστειλε μήνυμα στην Τζένη Μπαλατσινού. Η Τατιάνα Στεφανίδου το είπε στην εκπομπή της «Μίλα».
Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να είχαν πάρει την απόφαση να χωρίσουν, αλλά μια μέρα πριν το ανακοινώσουν έκαναν δημόσια εμφάνιση πιασμένοι χέρι- χέρι.
Την ημέρα που το «Πρωινό mou» έριχνε αυλαία, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος αντάλλασαν αγκαλιές. Τότε, κανείς δεν ήξερε τι είχε σκοπό να κάνει το ζευγάρι την επόμενη μέρα.
Η είδηση ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού χώρισαν έκανε το γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγα λεπτά. Μάλιστα, όπως είπανε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν έστειλε την ανακοίνωση του χωρισμού τους ήταν στην Μύκονο.
Τέλος, όπως όλα δείχνουν ο Νίκος Μουτσινάς είναι το νέο απόκτημα του ΑΝΤ1. Η Κατερίνα Γκαγκάκη ρωτήθηκε για την βραδινή εκπομπή του παρουσιαστή στον Alpha και είπε: «Μακάρι να είναι μαζί μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved