Κωνσταντίνος Καζάκος: «Οι τελευταίες σταρ ήταν η μάνα μου και η Αλίκη. Πλέον δεν νομίζω ότι υπάρχουν σταρ»
Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Οι τελευταίες σταρ ήταν η μάνα μου και η Αλίκη. Πλέον δεν νομίζω ότι υπάρχουν σταρ»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος σε συνέντευξή του μίλησε για τους σταρ της Ελλάδας και αν εκείνος νιώθει ότι είναι ένας από αυτούς.

Νιώθεις σταρ;

«Δεν νομίζω πως υπάρχουν σταρ πλέον. Οι τελευταίες σταρ ήταν η μάνα μου και η Αλίκη. Από τη στιγμή που μπήκε η τηλεόραση στη ζωή μας, ο Τύπος κιτρίνισε, δεν μπορεί να υπάρξει σταρ. Σταρ δεν είναι ο διπλανός σου, δεν μπορεί να είναι αυτός που πίνει τον καφέ του δίπλα σου. Πρέπει να είναι κάποιος που θαυμάζεις, κάτι απροσπέλαστο που δεν το φτάνεις».

Το star system, η κοινωνική ζωή, είναι ένα lifestyle που ποτέ δεν ήθελες ν' ακολουθήσεις;

«Και δεν το έχω κάνει ποτέ. Δεν ήθελα ποτέ να είμαι στη δημοσιότητα για άσχετα πράγματα, εκτός από τη δουλειά μου. Υπήρξα κατά καιρούς στα έντυπα λόγω της προσωπικής μου ζωής, όμως, δεν ήταν πάντα επιλογή μου. Δεν έκανα υποχωρήσεις στη δουλειά μου του τύπου, πρέπει να βγαίνω με αυτόν επειδή θα με βοηθήσει στην καριέρα μου, να κινούμαι στους σωστούς κύκλους. Δεν μου άρεσαν αυτοί οι κύκλοι. Δεν θέλω υποχρεωτικούς φίλους. Θα ήμουν ένας δυστυχισμένος άνθρωπος αν έκανα υποχωρήσεις στις αρχές και τα πιστεύω μου», δήλωσε στο «mustonline».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved