Δημήτρης Παπαδημητρίου: «Ενοχλούμαι όταν σχολιάζεται η προσωπική μου ζωή γιατί δεν υπάρχει σεβασμός»
Showbiz

Δημήτρης Παπαδημητρίου: «Ενοχλούμαι όταν σχολιάζεται η προσωπική μου ζωή γιατί δεν υπάρχει σεβασμός»

Για τον έρωτα ως πηγή έμπνευσης αλλά και για τα όσα έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του, μιλάει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Ο γνωστός συνθέτης, στην ερώτηση αν ο δημιουργός ευνοείται περισσότερο -σε επίπεδο έμπνευσης- από την ευτυχία του έρωτα, από την απώλειά του ή από την ανυπαρξία του, απαντά στη real: «Καμιά συνάρτηση δεν προκύπτει ανάμεσα στον έρωτα και την έμπνευση, πέραν της δημοσιογραφικής εκμετάλλευσης. Το να σε εντυπωσιάσει μια γυναίκα και να περάσεις αυτόματα στη φούγκα, δεν το συνάντησα. Το να γράψεις μουσική δίκην πορτρέτου, δεν γίνεται. Το να αφιερώσεις σε κάποιον το, ούτως ή άλλως, γραφόμενο έργο σου, ναι. Γίνεται. Η έμπνευση είναι τόπος μυστικός, ακόμα και σε εσένα αρχικά. Τυχαία τον συναντάς αν ψάχνεις έντονα. Ο έρωτας είναι δύναμη ζωής αλλά η έμπνευση είναι ανεξάρτητη. Απλά χρωματίζεται το αποτέλεσμα από αυτόν, αν το θελήσεις».

Πόσο ενοχλείστε όταν σχολιάζεται από τα ΜΜΕ η προσωπική σας ζωή;

«Ενοχλούμαι γιατί απλά δεν υπάρχει πάντα ευπρέπεια, σεβασμός στην αξιοπρέπεια και το ανθρώπινο ήθος. Το δημόσιο πρόσωπο είναι ένας συνάνθρωπος που δεν ξεπουλά τα ατομικά δικαιώματά του ώστε να κερδίσει χρήματα ένας ανήθικος δημοσιογραφικός οργανισμός η κουτσομπολογράφος που επωφελείται. Έχοντας κτίσει την κοινωνική μου θέση με το έργο μου και μόνο, είναι αυτονόητο ότι θέλω να μένει η προσωπική ζωή μου μακριά από τη δημοσιότητα. Αυτό ωστόσο συμβαίνει σπάνια -κάτι που κάνει τις εξαιρέσεις ακόμα πιο κραυγαλέες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved