Η παρεξηγημένη Ζέτα και οι χειρότερες φάσεις της
Showbiz

Η παρεξηγημένη Ζέτα και οι χειρότερες φάσεις της

H Zέτα Μακρυπούλια μίλησε για το εάν είναι παρεξηγημένη, τις χειρότερες φάσεις της και τονίζει ότι είχε μεγαλύτερες ευαισθησίες.


Γενικότερα, θεωρείς ότι είσαι παρεξηγημένη, Ζέτα;
Θεωρώ ότι έχω περάσει διάφορα στάδια. Αλλά αυτό έχει να κάνει με το τι δουλειά κάνει ο καθένας, τι στόχο έχει και γιατί κάποιος αποφασίζει να βγάλει ένα προφίλ κάποιου ανθρώπου που δεν υπάρχει αλλά εκείνος έχει συμφέρον να το βγάλει. Έχω περάσει και καλύτερες φάσεις και χειρότερες, αλλά σίγουρα έχουν γραφτεί και για μένα πράγματα, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία δεν ισχύουν.

Στις χειρότερες σου φάσεις πώς είσαι;
Γενικότερα, διακατέχομαι από μία υπομονή, που κάποιες φορές ίσως να είναι και περιττή. Αλλά δεν νομίζω ότι μου έχει βγει σε κακό αυτό. Μπορεί να έχω χάσει χρόνο κάποιες φορές και, αν ο χαρακτήρας μου ήταν λίγο διαφορετικός ή αν ήμουν όπως τώρα, να κέρδιζα λίγο περισσότερο χρόνο - αλλά δεν είναι ωραίο να ζεις με τα «αν». Κάθε φορά μαθαίνεις και κάθε επόμενη συμπεριφέρεσαι αλλιώς, αρκεί να έχεις καταλάβει από αυτό που ήδη έχεις μάθει.

Είχες μεγαλύτερες ευαισθησίες στο παρελθόν;
Είχα μεγαλύτερες ευαισθησίες σε κάποια πράγματα και ήμουν πολύ περιφραγμένη σε κάποια άλλα. Έχω αλλάξει λίγο αυτές τις ισορροπίες. Έχω ανοίξει σε κάποια άλλα και έχω αποφασίσει να είμαι λίγο πια συνειδητοποιημένη σε κάποια άλλα. Ειδικά σε ό,τι αφορά στη δουλειά, δεν μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι το ίδιο εύκολα όπως παλιά.

Πηγή:Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved