Θέμης Γεωργαντάς: «Υπήρξα άπιστος και δεν το μετάνιωσα καθόλου»
Showbiz

Θέμης Γεωργαντάς: «Υπήρξα άπιστος και δεν το μετάνιωσα καθόλου»

Ο Θέμης Γεωργαντάς εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πρόσφατα λόγω περιπέτειας υγείας κοντινού του προσώπου ενώ παραδέχεται ότι υπήρξε άπιστος και δεν το μετάνιωσε.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έπεσες ψυχολογικά;

«Πρόσφατα, όταν μου έσκασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, όχι δικό μου, αλλά πολύ κοντινού οικογενειακού μου προσώπου που αγαπώ πολύ. Αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ περαιτέρω...».

Πώς το αντιμετωπίζεις όμως;
«Με χαμόγελο και δύναμη! Κάνω τον σταυρό μου και προσπαθώ να είμαι καλά για την οικογένειά μου. Όταν ο άλλος σε βλέπει δυνατό, παίρνει δύναμη. Ξέρεις τι κατάληξη έχουν οι άνθρωποι όταν μεγαλώνουν, είναι νομοτελειακό, δεν είμαστε χαζοί. Οπότε, με θετική ενέργεια τα αντιμετωπίζεις όλα».

Θετική ενέργεια δίνει και ο έρωτας. Εσύ ερωτεύεσαι συχνά;
«Όχι συχνά. Έχω ερωτευτεί πολύ, αλλά όχι συνέχεια. Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, το φλερτ, αλλά δεν είμαι σαν χαζός που ερωτεύεται κάθε μέρα».

Άπιστος;
«Έχω υπάρξει και άπιστος κάποιες φορές, αλλά συνήθως είμαι μονογαμικός. Τις φορές, όμως, που ήμουν άπιστος, δεν το μετάνιωσα καθόλου, γιατί τελικά δεν άξιζε να το μετανιώσω και στην πορεία αποδείχτηκα σωστός», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town της Κύπρου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved