Ευαγγελία Αραβανή: «Ο Ηλίας είναι ο άνθρωπός μου»
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: «Ο Ηλίας είναι ο άνθρωπός μου»

Μία ιδανική σχέση, γεμάτη έρωτα, συνεννόηση, κατανόηση και σεβασμό περιγράφει η Ευαγγελία Αραβανή όταν καλείται να μιλήσει για τη συμβίωσή της με τον Ηλία Βρεττό με τον οποίοι αισίως είναι μαζί σχεδόν 1,5 χρόνο.

Όταν ερωτάται πώς αισθάνεται που ο τραγουδιστής τον τελευταίο καιρό μιλάει για εκείνη στις συνεντεύξεις του, η όμορφη παρουσιάστρια απαντά χωρίς περιστροφές: «Δεν μπορείς συνέχεια να απαντάς «δεν μιλάω για εκείνο ή για το άλλο». Ο Ηλίας απαντάει γιατί αισθάνεται πλέον πιο ώριμος και μιλάει για τη σχέση του» λέει η Ευαγγελία στη Real και συνεχίζει: «Από εκεί και πέρα, κολακεύομαι όταν θα διαβάσω ωραία σχόλια για μένα από τον σύντροφό μου. Όπως πιστεύω κι εκείνος νιώθει έτσι όταν μιλάω εγώ για αυτόν».

Είναι ο πρίγκιπάς σου;

«Δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που έχουν πρίγκιπες και άσπρα άλογα. Αλλά σίγουρα είναι ο άνθρωπός μου».

Περίμενες πως η σχέση θα διαρκούσε τόσο πολύ;

«Θεωρώ πως κανείς δεν ξέρει πώς θα προχωρήσει μια σχέση στο μέλλον. Αν γινόταν αυτό, θα ήμασταν όλοι μέντιουμ και θα κοιτούσαμε το καλύτερο για εμάς. Φυσικά και είμαι χαρούμενη για αυτό, γιατί είδα κάποια πράγματα στον Ηλία από την αρχή που παραμένουν ίδια».

Ποια είναι αυτά;

«Το πιο βασικό για εμένα είναι ο σεβασμός. Επίσης, υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Δεν υπάρχουν προβλήματα χωρίς λόγο, γκρίνιες και φασαρίες. Υπάρχει συνεννόηση».

Ζηλεύεις;

«Όχι, δεν νομίζω πως υπάρχει ζήλια ανάμεσά μας. Θεωρώ πως αυτό συμβαίνει όταν σου δίνει δικαιώματα ο άλλος... Αν ζήλευα, θα ήμουν μια τρελή και παρανοϊκή που θα έβγαζα από μόνη μου συμπεράσματα. Αλλά δεν μου δίνει αφορμές».

Έχεις φτάσει στο σημείο να... ψαχουλεύεις κινητά;

«Όχι, σε καμία περίπτωση. Και στο παρελθόν έχω πει πως έχω μπει στη διαδικασία να ψάξω. Τελικά, όταν ψάχνεις, μάλλον βρίσκεις κιόλας. Και αυτή η διαδικασία είναι λίγο ψυχοφθόρα για μένα. Έχω πει πως δεν θα το ξανακάνω και αν συμβεί, σημαίνει πως θα έχω φτάσει σε τραγικό σημείο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved