Ευαγγελία Αραβανή: «Αν έρθει ένα παιδί, έχει προτεραιότητα»
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: «Αν έρθει ένα παιδί, έχει προτεραιότητα»

Δεν είναι καθόλου αρνητική στην πιθανότητα του ερχομού ενός παιδιού η Ευαγγελία Αραβανή η οποία θέτει ως προτεραιότητα ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ακόμα και αν επαγγελματικά η ίδια βρισκόταν σε πολύ καλή φάση.

Όταν ερωτάται γιατί πιστεύει πως ο Ηλίας Βρεττός θα είναι ένας πολύ καλός πατέρας για τα παιδιά τους, η Ευαγγελία Αραβανή απαντά χωρίς περιστροφές στη real: «Είναι πολύ τρυφερός και περιποιητικός προς εμένα. Επίσης, έχω γνωρίσει και εγώ τη δική του οικογένεια και μπορώ να καταλάβω από το κλίμα που υπάρχει πως κάτι αντίστοιχο θα είναι και ο Ηλίας για τα δικά του παιδιά».

Αν ο Ηλίας σού έκανε πρόταση γάμου και ταυτόχρονα σου γινόταν μια επαγγελματική πρόταση, η οποία θα απαιτούσε βεβαρημένα ωράρια, τι θα επέλεγες;

«Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά πώς θα αντιδράσει. Ποτέ στη ζωή μου δεν μου έχουν κάνει πρόταση γάμου. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως δεν είναι δύσκολο να συνδυαστούν δύο πράγματα.

Αν ερχόταν ένα παιδί και ήσουν σε δύσκολο επαγγελματικό πρόγραμμα;

«Αν έρθει ένα παιδί, έχει προτεραιότητα. Δεν μου αρέσει καθόλου να μπαίνεις στη διαδικασία για να αποτρέψεις μια εγκυμοσύνη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved