Αντώνης Ρέμος: Η φιλία με την Άννα Βίσση και το «πάντρεμα» με τον Ιγκλέσιας!
Showbiz

Αντώνης Ρέμος: Η φιλία με την Άννα Βίσση και το «πάντρεμα» με τον Ιγκλέσιας!

Ο Αντώνης Ρέμος, όταν αναφέρεται στη συνεργασία του με την Άννα Βίσση, μόνο καλά λόγια έχει να πει ενώ δεν κρύβει και τον ενθουσιασμό του ενόψει της καλλιτεχνικής του συνύπαρξης, για ένα βράδυ, με τον Χούλιο Ινγκλέσιας.

Μιλώντας για το «πάντρεμά» του με την Άννα, ο Αντώνης είπε στη real: «Πράγματι, το σχεδιάζαμε εδώ και πολύ καιρό, το επιθυμούσαμε και οι δύο, και με το που ήρθε, το απολαύσαμε και το χαρήκαμε πολύ. Ήταν ένα εξαιρετικό «πάντρεμα», όπως λες κι εσύ, μια «συνάντηση» απ' τις πιο ενδιαφέρουσες που έχω κάνει. Κάναμε και κάποιες συναυλίες μαζί και εκκρεμεί ακόμα μια στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο. Η Άννα είναι υπέροχο πλάσμα! Ξέρει να ακούει, είναι γενναιόδωρη, είναι γεμάτη ενέργεια, δίνει τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή, κι αυτό το αναγνωρίζει ο κόσμος, που την αγκαλιάζει τόσο θερμά εδώ και χρόνια. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ξέρεις! Πάλεψε και κόπιασε, καταθέτοντας ψυχή, για να είναι στην πρώτη γραμμή και εύχομαι να την έχει ο Θεός καλά - της αξίζουν τα καλύτερα»!

Πάμε στη Μύκονο και στις κοινές εμφανίσεις που θα κάνεις στο Nammos με τον εξαίρετο Χούλιο Ιγκλέσιας, που έχει γράψει ιστορία, έτσι;

«Μια μεγάλη, σπουδαία ιστορία! Είναι ένας απ' τους ελάχιστους εναπομείναντες «μύθους» ή, αν προτιμάς, «θρύλους» του τραγουδιού διεθνώς. Και αντί να ασχοληθούν με το ότι έρχεται στη χώρα μας μια τόσο σπουδαία προσωπικότητα, κάθονται πάλι κι ασχολούνται με το πόσα θα πάρει και πόσο θα κάνει το εισιτήριο και γιατί εγώ πάω κι εμφανίζομαι εκεί που υπάρχει μια ασυδοσία σε όλα, με τη σαμπάνια να... φεύγει με τα καρότσια! Κάθε χρονιά, η ίδια γνωστή γκρίνια, από τους ίδιους γνωστούς-άγνωστους και το ίδιο σκηνικό, στο οποίο πρέπει να... απολογούμαι γιατί εμφανίζομαι στο «άντρο των φοροφυγάδων», όπως το χαρακτηρίζουν, και να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας ή ρατσιστής, όπως με ήθελαν πέρυσι, λόγω του καυστικού, χιουμοριστικού σχολίου που έκανα. Με κατηγόρησαν ότι τα έβαλα με τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα κινητικά, αν έχεις τον Θεό σου... Είναι να τρελαίνεσαι με όσα γράφουν για να πουλήσουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved