Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Είμαι εραστής της δουλειάς μου»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Είμαι εραστής της δουλειάς μου»

Πέντε χρόνια στην ίδια παράσταση. ∆εν ένιωσε κάποια στιγμή την κούραση της ρουτίνας ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης;

«∆εν έχω κουραστεί γιατί κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα, καθώς εμπεριέχει και το στοιχείο της άμιλλας με τους θεατές. Το έργο έχει το προσόν να είναι διαδραστικού χαρακτήρα, πράγμα που σημαίνει ότι σε κάποιο κομμάτι του υπάρχει διάλογος με την πλατεία. ∆έχομαι ερωτήσεις και δημιουργούμε απαντήσεις» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Σας έχει φέρει ποτέ κάποιος από την πλατεία σε αμηχανία;
«Nαι, βεβαίως, υπάρχουν φορές που μπορεί να ειπωθούν άστοχα πράγματα τα οποία με κάποιον τρόπο προσπαθώ να σώσω. Το έργο πραγματεύεται τις σχέσεις των δύο φύλων και κάποιος μπορεί να έχει μια φαλλοκρατική άποψη που δεν μου αρέσει. Σε αυτήν την περίπτωση παίρνω το μέρος της γυναίκας, καυτηριάζοντας τη συμπεριφορά του άνδρα.»
- Πείτε μας κάτι απ' αυτά που έχετε ακούσει.
«Ότι οι γυναίκες είναι σαν τις πεταμένες κάλτσες. Όπως και να το κάνουμε, αυτό είναι κάτι που δεν λέγεται. Αν ήμουν εγώ η γυναίκα του, θα είχα πετάξει τον συγκεκριμένο κύριο έξω από το θέατρο. Τελικά κατάφερα να ξεπεράσω το σχόλιο με όπλο το χιούμορ.»
- Το χιούμορ είναι όπλο;
«Και όπλο και φάρμακο. Είναι λυτρωτικό γιατί χτυπάει κατευθείαν στο υποσυνείδητο. Είναι αντανακλαστική ενέργεια του οργανισμού και επομένως φέρνει κάθαρση πετώντας από την ψυχή μας το σκουπιδαριό.»
- Με το έργο «Caveman» θα περιοδεύσετε σε όλη την Ελλάδα. Ύστερα από έναν δύσκολο χειμώνα, δεν σκεφτήκατε να ξεκουραστείτε κάνοντας διακοπές;
«Είμαι εραστής της δουλειάς μου και επομένως γεμίζω τις μπαταρίες μου μέσα απ' αυτήν. ∆εν είμαι εργασιομανής, δεν λύνω τα ψυχολογικά μου μέσω της δουλειάς, αλλά ακόμη και όταν βρίσκομαι στη θάλασσα ή στην παραλία σκέφτομαι πώς μπορώ να βελτιωθώ, να πάω ένα βήμα παρακάτω. Τις πολυήμερες διακοπές δεν τις θέλω. Για έναν περίεργο λόγο, ύστερα από λίγο βαριέμαι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved