Ρένια Λουιζίδου: Η περιοδεία, τα γέλια και η κούραση
Showbiz

Ρένια Λουιζίδου: Η περιοδεία, τα γέλια και η κούραση

Για κάθε ηθοποιό, η περιοδεία ανά την Ελλάδα με μία θεατρική παράσταση, είναι πάντα κουραστική. Αυτό επισημαίνει και η Ρένια Λουιζίδου η οποία μιλάει με καμάρι και πολλή αγάπη για την παράσταση «Δείπνο με φίλους» στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Μια εξαιρετική πικρή κωμωδία με δύναμη και με δυναμική, με χιούμορ, με ξεκαρδιστικές σκηνές μα και με άλλες πιο χαμηλές, πιο δραματικές και σκληρές στιγμές - όπως ακριβώς γίνεται και στη ζωή μας...» δηλώνει στη real και συνεχίζει: «Δύο γυναίκες, δύο άντρες, δύο ζευγάρια, τέσσερις φίλοι. Τέσσερις άνθρωποι, προστατευμένοι μέσα στο κέλυφος της οικογενειακής ζωής, ζουν την κοινή τους καθημερινότητα ως ερωτευμένοι, ως αντίπαλοι, ως εχθροί και σύντροφοι. Ο ένας αποφασίζει να σπάσει τον σύνδεσμο. Οι συνέπειες αλλάζουν τη ζωή τους για πάντα. Είναι ένα υπέροχο έργο που το μετέφρασε και το σκηνοθέτησε εξαιρετικά ο Γρηγόρης Βαλτινός! Στη σκηνή είμαστε εκείνος, εγώ, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Κλέωνας Γρηγοριάδης».

Μαζί γυρίζετε την Ελλάδα. Πέρα από την κούραση, αυτό κρύβει και τη γοητεία του...

«Είναι κάτι ανάμεσα σε Big Brother, αφού περνάμε 24 ώρες την ημέρα μαζί και σε... πενθήμερη, καθώς με ένα μικρό βαν και τον οδηγό του πηγαίνουμε από πόλη σε πόλη, με γέλια απίστευτα! Πάλι καλά που το σπάμε λίγο με χιούμορ, γιατί όντως είναι πολύ μεγάλη η κούραση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved