Αυτό το παλάτι χάνει ο Χατζηγιάννης
Showbiz

Αυτό το παλάτι χάνει ο Χατζηγιάννης

Τίτλοι τέλους για το ησυχαστήριο-ξενοδοχείο του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Σαντορίνη.

Ο τραγουδιστής σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, αποφάσισε να το παραχωρήσει στην τράπεζα για την αποπληρωμή του δανείου. Η αγορά αυτού του σπιτιού στη Σαντορίνη, αποτελούσε ένα όνειρο ζωής για εκείνον αλλά είναι αναγκασμένος να το αποχωριστεί και από τη στιγμή που δεν βρέθηκε ο ιδανικός αγοραστής, θα πρέπει να δοθεί στην τράπεζα από όπου είχε πάρει το δάνειο για να το αγοράσει και να το φτιάξει!
Πρόκειται για ένα θέρετρο στο Ημεροβίγλι με θέα το απέραντο γαλάζιο και το ηφαίστειο! Δεν έχει όμως άλλη επιλογή. Αφού μεταξύ όλων όσων ανήκουν στην ακίνητη περιουσία του (μεζονέτες στην Πάρο, στην Κύπρο αλλά και σε άλλα μέρη) προτιμάει να σώσει άλλα πράγματα και να χάσει το παλάτι του στη Σαντορίνη. Όταν αρχικά αγόρασε την εν λόγω τεράστια έκταση με την εντυπωσιακή βίλα την προόριζε για το ησυχαστήριο του, τόσο για τον ίδιο, αλλά και τη σύντροφο του, Ζέτα Μακρυπούλια.
Σύμφωνα με τους επαΐοντες, ο τραγουδιστής βάζοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο χρειάστηκε να πάρει και ένα τεράστιο δάνειο από την τράπεζα για να το αγοράσει αλλά και να το ανακαινίσει, με την αξία του να ξεπερνάει τις 990.000 ευρώ.
Μην έχοντας άλλη επιλογή , αγοραστής δεν βρέθηκε όπως και επενδυτής αντίστοιχα, σκέφτηκε ότι η μόνη λύση για να μην έχει αυτό τον πονοκέφαλο στο κεφάλι του να το δώσει στην τράπεζα, να αποπληρώσει το δάνειο, κρατώντας μόνο μία μικρή μεζονέτα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved