Γιάννης Σπαλιάρας: «Χωρίσαμε με τη σύντροφο μου. Ήμουν πολύ ερωτευμένος»
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: «Χωρίσαμε με τη σύντροφο μου. Ήμουν πολύ ερωτευμένος»

Ποια ήταν η πιο δύσκολη προσωπική στιγμή του Γιάννη Σπαλιάρα;

«Όταν αντιμετώπισα ένα σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, έπειτα από ένα ατύχημα που είχα. Ως άνθρωπος, είμαι υπερκινητικός. Το ότι αναγκάστηκα επί δύο μήνες να παραμείνω ακίνητος ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω ζήσει. Με επηρέασε. Πέρα από τον πόνο που με ταλαιπωρούσε και το χειρουργείο που έπρεπε να υποβληθώ, η διαδικασία της αποκατάστασης ήταν τρομερά δύσκολη. Θεωρούμε την υγεία μας δεδομένη. Μόνο όταν μας συμβεί κάτι, συνειδητοποιούμε πλήρως την αξία της» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Πέρασες περιόδους που δεν έδινες σημασία στην εικόνα σου;
«Γυμνάζομαι από μικρός, οπότε είχα μπει στη λογική της γυμναστικής και της δια-τροφής από το γυμνάσιο ήδη. Ως άνθρωπος, όμως, δεν είμαι αποστειρωμένος. Βγαίνω, πίνω, καπνίζω. Δεν είμαι fitness freak. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει μέτρο σε όλα.»
-Έφτασες ποτέ ένα βήμα πριν το γάμο;
«Ναι, πρόσφατα. Χωρίσαμε όμως με τη σύντροφο μου. Ήμουν πολύ ερωτευμένος.»
- Σε επηρέασε ο χωρισμός σας;
«Με επηρέασε βαθιά. Γενικά δεν ερωτεύομαι εύκολα. Όταν χωρίζω, είναι οδυνηρό. Έχω περάσει πολλές φορές κατάθλιψη μετά το τέλος μιας σχέσης, αλλά νομίζω πως έρωτας χωρίς πόνο δεν υπάρχει. Άνθρωπος που δεν έχει πονέσει δεν έχει ερωτευτεί. Έχω φτάσει στον «πάτο» ψυχολογικά όταν τερμάτιζα σχέσεις.»
- Πώς το διαχειριζόσουν;
«Ένιωθα βαθιά θλίψη και επιδίωκα να μένω περισσότερο μόνος μου. Δεν ήθελα να βλέπω κόσμο. Όταν χωρίζεις από έναν άνθρωπο που αγαπάς και τον χάνεις πια από τη ζωή σου, βιώνεις ένα μικρό θάνατο. Είναι πολύ οδυνηρό. Το έζησα στην τελευταία μου σχέση, όπως και σε άλλες παλιότερα. Τώρα όμως είμαι στη φάση που έχω αρχίσει να συνέρχομαι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved