Φάνης Μουρατίδης: «Είναι μεγάλη τύχη να δουλεύεις σε περιβάλλον στο οποίο υπάρχει ταλέντο»
Showbiz

Φάνης Μουρατίδης: «Είναι μεγάλη τύχη να δουλεύεις σε περιβάλλον στο οποίο υπάρχει ταλέντο»

Ο Φάνης Μουρατίδης έρχεται απνευστί από έναν μαραθώνιο θεατρικό χειμώνα, με «Τα μούτρα», το «Αρσενικό και παλιά δαντέλα».

Δεν έχει ανάγκη από ξεκούραση; «Η κούραση οφείλεται σε δύο λόγους. Καταρχάς αυτή είναι η πραγματικότητα στην οποία ζούμε και δεν μπορούμε να ξεκουραστούμε διότι αν συμβεί αυτό θα ξεκουραζόμαστε μέσα στην φυλακή και δεν είναι ωραίο. Επίσης, κάνω πράγματα τα οποία μ' αρέσουν πολύ και τα έχω επιλέξει. Στο βαθμό μάλιστα που με κουράζει, ταυτόχρονα με ξεκουράζει, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με τις οποίες μου ανέφερες. Είναι μεγάλη τύχη να δουλεύεις σε περιβάλλον στο οποίο υπάρχει ταλέντο, διότι σου δίνει άλλη δυναμική» τόνισε στο Hello.
-Δεν σας λείπει η οικογένεια σας; Οι δυο γιοι σας;
«Σ' αυτήν τη ζωή που ζούμε μακάρι να μπορούσαμε να τα έχουμε όλα. Όπου μπορώ και όπως μπορώ αφιερώνω όλο το χρόνο μου στην οικογένειά μου. Ούτως ή άλλως δεν παύουν να πρώτη προτεραιότητα μου!»
- Θα τους έχετε μαζί σας σε κάποιους σταθμούς της περιοδείας σας;
«Είναι πολύ μικροί για να έρθουν στην περιοδεία, θα ταλαιπωρηθούν. Σε δυο χρόνια σίγουρα θα γίνει αυτό δεν το συζητάμε. Θα είναι βέβαια μαζί μου κάποιες μέρες καθώς η περιοδεία που έχουμε ως εθνικό θέατρο δεν είναι πολύ μεγάλη οπότε σίγουρα θα έχουμε κάποιο διάστημα διακοπών όλοι μαζί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved