Μπέτυ Μαγγίρα: Το αστείο περιστατικό με το κινητό
Showbiz

Μπέτυ Μαγγίρα: Το αστείο περιστατικό με το κινητό

Η καθημερινότητα της Μπέτυς Μαγγίρα μπορεί να γίνει ακόμη πιο απρόβλεπτη και από τις ξεκαρδιστικές εμφανίσεις της στη σκηνή.

Ο δημοσιογράφος που της έκανε την συνέντευξη για το περιοδικό ΟΚ διηγείται: «Λίγα δευτερόλεπτα αφότου της έχεις στείλει γραπτό μήνυμα για λεπτομέρειες της φωτογράφισης, λαμβάνεις μία κλήση από ένα άγνωστο νούμερο. «Ζητώ συγγνώμη για την ενόχληση. Βρήκα πριν από λίγο το κινητό που μόλις καλέσατε αλλά επειδή είναι κλειδωμένο, δεν μπορώ να ειδοποιήσω κανέναν. Μπορείτε μήπως να ενημερώσετε εσείς τον ιδιοκτήτη και να του δώσετε τον δικό μου αριθμό για να επικοινωνήσει μαζί μου;». Η πρώτη σου σκέψη είναι να ειδοποιήσεις την αδελφή της, τη Ματθίλδη. Το σηκώνει η κόρη της η Λήδα, γιατί εκείνη κοιμάται και της ζητάς να την ξυπνήσει. Η Ματθίλδη με τη σειρά της παίρνει τηλέφωνο τον κουνιάδο της. Τη συνέχεια σου τη διηγείται η Μπέττυ την επόμενη μέρα: «Είχα βγει έξω με μία φίλη μου και ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι δεν έχω μαζί μου το τηλέφωνο μου. "Να δεις που θα το ξέχασα σπίτι μου" της λέω, αλλά εκείνη μου θύμισε ότι είχα επικοινωνήσει μαζί της στη διαδρομή. "Ε, τότε θα είναι σίγουρα στο αυτοκίνητο" της είπα με σιγουριά και την παρακάλεσα να με συνοδεύσει μέχρι εκεί. Μέχρι να φτάσουμε στο πάρκινγκ, χτυπάει το τηλέφωνο της φίλης μου και την καλούσα εγώ! "Μήπως το έχεις μέσα στην τσάντα σου και πατήθηκε κατά λάθος η τελευταία κλήσης" με ρωτάει. Τελικά ήταν ο Δημήτρης που είχε επικοινωνήσει με τον άνθρωπο που είχε βρει το κινητό μου και με έπαιρνε τηλέφωνο για να με ειδοποιήσει». (Γελάει.)
-Είσαι πάντα τόσο αφηρημένη;
«Συνήθως όχι, αλλά και στις δύο εγκυμοσύνες μου ήμουν αφηρημένη. Έρχονταν φίλες μου και με ρωτούσαν: «Δεν θυμάσαι προχθές που σου είχα πει τι έγινε με εκείνον;» και τις έβγαζα όλες τρελές: «Πότε, καλέ, μου τα ειπεί εμένα αυτά τα πράγματα;». Ήμουν στην απόλυτη νιρβάνα. Δεν θυμόμουν τίποτα και αντιμετώπιζα τα πάντα σαν να τα μάθαινα πρώτη φορά. Και είχαν εντυπωσιαστεί όλοι γιατί γενικά είμαι πολύ τακτικό$ και οργανωτικό; άνθρωπο; και δεν ξεχνάω τίποτα. Φαίνεται, ισχύει και για εμένα αυτό που είχε πει ο Λάκης Γαβαλάς: «Ο σκληροί δίσκος έχει γεμίσει. Δεν μπορώ άλλο.». (Γελάει.)
-Τι άλλες αλλαγές παρατήρησες στον εαυτό σου κατά τη διάρκεια της πρώτης και της δεύτερης εγκυμοσύνης σου;
«Έγινα πολύ ευσυγκίνητη. Ή για να ακριβολογώ, έγινα ακόμη πιο ευσυγκίνητη γιατί πάντα βούρκωνα όταν έβλεπα μια ρομαντική ταινία θυμάμαι, στα πρώτα μας ραντεβού με τον Δημήτρη προσπαθούσα να κρύβομαι. Αλλά όταν παρακολουθούσαμε το Ζωή σαν τριαντάφυλλο ή το A million dollar baby, ακουγόμουν μέσα στην ησυχία να ρουφάω τη μύτη μου. Στο διάλειμμα σηκωνόμουν και τον ρωτούσα: «Είμαι εντάξει;», γιατί ανησυχούσα μήπως είχε τρέξει η μάσκαρα και έχω μουτζουρωθεί. (Γελάει.) Νεύρα δεν είχα πολλα, αλλά είχα φουντώματα, εξάψει και αυτά μου έφερναν καμία φορά εκνευρισμό. Ούτε με το φαγητό είχα πρόβλημα Ακούω άλλες που λένε ότι ήθελαν να τρώνε μόνο αλλαντικά, άλλες που δεν μπορούσαν ούτε να μυρίζουν το κρέας, ή άλλες που σήκωναν τον άντρα τους μέσα στη μαύρη νύχτα για να τους φέρει κάτι που τους μύρισε. Εγώ δεν είχα τέτοια θέματα Έτρωγα κανονικά τα πάντα. Κάποια βράδια, θυμάμαι, έλεγα στον Δημήτρη: «Μωρέ, ωραία δεν θα ήταν να είχαμε τώρα ένα σουβλάκι;», αλλά μόλις μου έλεγε να μου φέρει το μετάνιωνα, γιατί με έπιαναν τύψεις ότι θα παχύνω. (Γελάει.)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved