Νένα Χρονοπούλου: Τα συγκλονιστικά λόγια για τον γιο της και το μήνυμα ελπίδας σε μητέρες πρόωρων μωρών
Showbiz

Νένα Χρονοπούλου: Τα συγκλονιστικά λόγια για τον γιο της και το μήνυμα ελπίδας σε μητέρες πρόωρων μωρών

Η Νένα Χρονοπούλου από την πρώτη μέρα που έφερε στον κόσμο τον γιο της, πρόωρο, μόλις στις 25 εβδομάδες και τέσσερις ημέρες, έζησε ένα πραγματικό θαύμα καθώς ο μικρός όχι μόνο κατάφερε να διαψεύσει όλες τις αρνητικές προβλέψεις που υπήρχαν αλλά σήμερα είναι η μεγάλη αγάπη της μητέρας του και παλεύει μέρα με τη μέρα, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του για το καλύτερο.

Η ηθοποιός εδώ και χρόνια δίνει κουράγιο σε όλους τους γονείς που έχουν ζήσει παρόμοια ιστορία και τους βοηθάει να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες, οι οποίες ομολογουμένως είναι πολλές. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο facebook, η Νένα Χρονοπούλου μίλησε για μία ακόμα φορά προς τους γονείς αυτών των πρόωρων παιδιών και τους έδωσε κουράγιο. Διαβάστε το συγκλονιστικό της μήνυμα...

«Καλησπέρα σε όλους σας, σας ευχαριστώ για τα καταπληκτικά σχόλιά σας,για τις ευχές σας, για την αγάπη πουν δείχνεται στο πρόσωπό μου αλλά ιδιαίτερα στο παιδί μου. Η αλήθεια είναι ότι ο "Μικρός μου Ήρωας" ο Χρηστάκος μου, που τα κατάφερε και έζησε ενώ γεννήθηκε μόνο 25 εβδομάδων και 4 ημερών, δε θα ήταν "τόσο εκτεθειμένος" στα μάτια του κοινού αν δεν ήταν ελπίδα για ένα σωρό γονείς που έχουν "γεννήσει πρόωρο βρέφος" και πραγματικά αγωνιούν για το μέλλον του.
Επίσης αυτό το παιδί αποτελεί μεγάλη ελπίδα για τις γυναίκες πουν τολμούν και ελπίζουν στη μητρότητα μέσω "εξωσωματικής γονιμοποίησης". Είναι απίστευτα συγκινητικά τα μηνύματα "κάποιων καλών φίλων" που έρχονται και ζητούν επαφή για σοβαρά θέματα όπως η προωρότητα, ο αυτισμός, η εξωσωματική ,και γενικότερα η αγάπη και η ελπίδα σε προβλήματα που είναι μέσα στη ζωή και καθημερινά χτυπούν πόρτες συνανθρώπων μας. Φίλες και φίλοι . . . έκανα εξωσωματική και ήμουν από τις τυχερές που έκανα 2 φορές και έμεινα έγκυος και τις 2 , είχα τον τέλειο γιατρό τον Ηλία το Γάτο , που ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ !! Γέννησα πρόωρα και το μωρό μου έζησε !!! Είχα την τέλεια γιατρό που ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ !!! Το μωρό μου αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα αλλά τα ΝΙΚΑΕΙ !!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ και μου φέρνει στο δρόμο μου ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ & ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ , κλασικούς και εναλλακτικούς. Τους ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου , να είστε καλά και να παίρνεται κουράγιο από το "παιδικό χαμόγελο" των μικρών μας ηρώων, σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved