Ο νέος χωρισμός βόμβα στη showbiz, το «μήνυμα» της Μενεγάκη στα περιοδικά και τα συγκινητικά λόγια της δημοσιογράφου που έφυγε» από τη ζωή
Showbiz

Ο νέος χωρισμός βόμβα στη showbiz, το «μήνυμα» της Μενεγάκη στα περιοδικά και τα συγκινητικά λόγια της δημοσιογράφου που έφυγε» από τη ζωή

Μπορεί να είμαστε στα μέσα του Αυγούστου όμως τα θέματα της επικαιρότητας δεν σταματούν ποτέ!

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια ήταν τα θέματα που σας τράβηξαν το ενδιαφέρον την εβδομάδα που μας πέρασε! Πρώτο θέμα, ο χωρισμός διάσημου ζευγαριού μετά από 17 χρόνια γάμου. Ο λόγος για τον David Duchovny και την Tea Leoni, οι οποίοι γνωρίστηκαν όταν εκείνος πρωταγωνιστούσε στη σειρά Χ-files και εκείνη ήταν ανερχόμενη ηθοποιός. Φέτος ήρθε το οριστικό τέλος στη σχέση τους ο ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και πριν λίγες μέρες το ζευγάρι είναι και επίσημα χωρισμένο. Αμέσως μετά έρχεται η νέα σχέσης της Μάρας Δαρμουσλή. Το πρώην μοντέλο έχει σχέση με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Τάσο Δαρδαγάνη, εδώ και αρκετό καιρό αλλά φρόντισαν να το κρατήσουν μόνο για εκείνους και τους δικούς τους ανθρώπους. Γνωρίζονται εδώ και χρόνια αλλά το χειμώνα η φιλία τους εξελίχθηκε σε έρωτα.
Τρίτο θέμα το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στα περιοδικά. Η παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται στα Άχλα της Άνδρου, πόζαρε όρθια μέσα στη θάλασσα και δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.
Η Ελένη Μενεγάκη αφού πόσταρε την φωτογραφία της έγραψε: «Κι επειδή ό,τι φωτογραφίες μου είδατε αυτό το καλοκαίρι στα περιοδικά είναι περσινές, αυτή είναι για εσάς»! Σκυτάλη παίρνει Nur Fettahoglu και οι διακοπές με τον νέο της σύντροφο στην Μύκονο. Η 33χρονη ηθοποιός, Nur Fettahoglu εθεάθη να ανταλλάσσει καυτά φιλιά μέσα στο νερό στην παραλία της Ψαρρού με τον σύντροφό της και επιχειρηματία Levent Veziroglu. Μετά το διαζύγιο της, δείχνει να έχει βρει ξανά την ευτυχία!
Τέλος, τo συγκινητικό μήνυμα της δημοσιογράφου του Alter λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή. Η δημοσιογράφος, Μαριάννα Καραθανάση, που δούλευε στο ελεύθερο ρεπορτάζ «έφυγε» από τη ζωή στα 32 της χρόνια. Πριν «φύγει» έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:
«Πάλεψα πολύ. Μέχρι εδώ ήταν. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved