Μάνος Ιωάννου: «Πολλές φορές με πιάνει ο παλιμπαιδισμός μου και φέρομαι ανώριμα»
Showbiz

Μάνος Ιωάννου: «Πολλές φορές με πιάνει ο παλιμπαιδισμός μου και φέρομαι ανώριμα»

Ο Μάνος Ιωάννου σε συνέντευξή του μίλησε για το αν αφήνει τη σύντροφό του να πληρώνει στα ραντεβού τους ή είναι ο παραδοσιακός άντρας αλλά και πόσο ώριμος είναι.

Είσαι από τους άντρες που αφήνουν τις γυναίκες να πληρώσουν έξω στα ραντεβού ή από τους «παραδοσιακούς» που προτιμούν να πληρώνουν πάντα εκείνοι;
«Δεν το βρίσκω λάθος να πληρώσει και η γυναίκα, αλλά σίγουρα την πρώτη κίνηση πρέπει να την κάνει ο άντρας. Αλλά κι εκεί πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Δεν σημαίνει ότι, όποτε βγαίνετε έξω, θα πληρώνει μόνο ο άντρας. Τότε για ποια ισότητα των δύο φύλων φωνάζουν οι γυναίκες; Χρειάζεται ισορροπία».

Σε πρόσφατη συνέντευξη που κάναμε με τη Ναταλία, μου έλεγε πόσο ώριμος και κατασταλαγμένος είσαι και, αναρωτιέμαι, στα 27 σου, έχεις αποβάλει κάθε ανώριμη πτυχή του εαυτού σου;
«Όχι, σε καμία περίπτωση. Πολλές φορές με πιάνει ο παλιμπαιδισμός μου και φέρομαι ανώριμα. Με πιάνει και ο εγωισμός, οπότε εκεί γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα. Είμαι επίσης πολύ παρορμητικός άνθρωπος και κάνω επιπόλαιες κινήσεις, κάποιες φορές».
Πηγή:Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved