Στράτος Τζώρτζογλου: «Ήταν πριγκιπική η ευγένεια του γιου μου και μεγάλος ο επαγγελματισμός του»
Showbiz

Στράτος Τζώρτζογλου: «Ήταν πριγκιπική η ευγένεια του γιου μου και μεγάλος ο επαγγελματισμός του»

Για την εμπειρία του στο «Βαλς με 12 Θεούς», όπου έπαιζε μαζί με το γιο του αλλά και για την απόφαση να ζήσουν οι δυο τους στην Αμερική, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Στράτος Τζώρτζογλου.


Ήταν ιδιαίτερο το ότι παίζατε μαζί με τον Αλκιβιάδη;
«Ήταν συγκλονιστική εμπειρία να βλέπω έναν άνθρωπο στο ξεκίνημα της επαγγελματικής ζωής του να έρχεται πολύ καλά διαβασμένος χωρίς να τον έχω βοηθήσει εγώ γνωρίζοντας ότι ρισκάρει τα πάντα. Οι ρυθμοί σε τέτοιου είδους σίριαλ είναι εξαντλητικοί ακόμα και για τους έμπειρους ηθοποιούς. Δε θα ξεχάσω πως επί τρεις μήνες δεν προλάβαινα ούτε να φάω. Ο γιος μου άντεξε, αφού για τουλάχιστον εξήντα επεισόδια δούλευε δεκαπέντε ώρες την ημέρα! Ήξερε όλες τις σκηνές, διόρθωνε ακόμη και τους επαγγελματίες ηθοποιούς. Κατανοούσε πως, αν κόμπλαρε, θα πληγωνόμουν εγώ και η μητέρα του. Είχε αυτή την αγωνία! Μου είχε πει κάποια στιγμή: Συμμετείχα στη σειρά γιατί τη γράφει η μαμά μου και παίζει ο μπαμπάς μου». Του απάντησα ότι αυτό που έκανε ήταν πάρα πολύ ωραίο, γιατί ανέλαβε μια ευθύνη και την έφερες εις πέρας. Ήταν πριγκιπική η ευγένεια του και μεγάλος ο επαγγελματισμός του. Μου έδωσε φτερά να πιστέψω ξανά στη δύναμη του ανθρώπου. Ο γιος μου μου δίνει μαθήματα ζωής. Σκέφτομαι πολλές φορές πόσο ώριμα αντιμετώπισε τα παιδιά στο σχολείο, τα οποία επειδή ζήλευαν, έλεγαν: «Δε βλέπουμε το σίριαλ που πρωταγωνιστείς»
Τώρα πια θα ζήσεις μαζί του στην Αμερική;
«Θα πάει στη Νέα Υόρκη και θα πάω κι εγώ. Αν με ρωτούσαν σε ποιο μέρος του κόσμου θα ήθελα να πάω, θα απαντούσα: «Εκεί όπου ανήκει η καρδιά μου». Και ανήκει εκατό τοις εκατό στον γιο μου. Όταν είχα πάει στο Λος Άντζελες πονούσα γιατί δεν μπορούσα να τον νιώσω. Πονούσε η καρδιά μου. Μιλούσαμε όμως καθημερινά μέσω skype. Εκτός αυτού, έχω έναν εξαιρετικό μάνατζερ στην Αμερική, όπου έκανα μια ταινία με τον Μπρούνο Κόπολα. Μου δίνεται πια η δυνατότητα να δοκιμαστώ εκεί, χωρίς την απαίτηση να κάνω καριέρα. Σίγουρα όμως θα κάνω θέατρο. Ετοιμάζω την Ασκητική του Καζαντζάκη, που θα παιχτεί όπου υπάρχουν Έλληνες»
Είναι αλήθεια ότι σου έκαναν πρόταση να συμμετάσχεις στο DWTS;
«Ναι, μου έγινε πρόταση να συμμετάσχω στην κριτική επιτροπή, αλλά επειδή θα φύγω για τη Νέα Υόρκη, αρνήθηκα!», λέει ο ηθοποιός στο Supertv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved