Γιώργος Βογιατζής: «Τόσα χρόνια με την Ντιάνα και μόνο πέντε μέρες μείναμε μακριά ο ένας από τον άλλο»
Showbiz

Γιώργος Βογιατζής: «Τόσα χρόνια με την Ντιάνα και μόνο πέντε μέρες μείναμε μακριά ο ένας από τον άλλο»

Ο Γιώργος Βογιατζής σε συνέντευξή του μίλησε για τη δεύτερη γυναίκα του Ντιάνα αλλά και για το σκάνδαλο που είχε κάνει με την πρώτη του σύζυγο.

Ο έρωτας ή η δουλειά μετράει περισσότερο για σένα;

«Ο έρωτας. Τόσα χρόνια είμαστε μαζί με την Ντιάνα και μόνο πέντε μέρες μείναμε μακριά ο ένας από τον άλλο».

Τι βλέπεις στην Ντιάνα ως ηθοποιό που δεν είχες εσύ;

«Έχουμε το ίδιο πάθος, παρόμοιες ευαισθησίες και ειλικρίνεια, αλλά εκείνη είναι πιο πειθαρχημένη. Εγώ είμαι περισσότερο της τελευταίας στιγμής».

Στην Ιταλία γνώρισες την πρώτη σου γυναίκα, τη show woman Nadia Cassini.

«Τότε δεν ήταν γνωστή. Είχε παντρευτεί έναν κόμη και έκανε μεγάλη ζωή. Τη γνώρισα μαζί με τον άντρα της σε ένα εστιατόριο. Του πρότεινα να αγοράσουν μια Bentley που είχα αγοράσει με τα λεφτά που μου έδινε η Paramount για να βελτιώσω τα αγγλικά μου στο Λονδίνο, τα οποία μοιραζόμουν με το δάσκαλό μου, γιατί τα αγγλικά μου ήταν τέλεια. Τελικά, ο κόμης την άλλη μέρα πήγε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού και η Νadia το έσκασε μαζί μου στην Ελλάδα. Έγινε με¬γάλο σκάνδαλο».

Μάλλον κι εσύ προκαλούσες τη ζωή σου.

«Η ζωή με προκαλούσε. Στη συνέχεια γεννήθηκε η Κασσάνδρα, η Νadia έγινε σταρ στην τηλεόραση και για τρία χρόνια ανέλαβα τις παραγωγές της. Θυμάμαι ότι έκανα κάστινγκ σε μαύρους χορευτές στη Νέα Υόρκη και δεν μπορούσα να κλείσω ούτε έναν, γιατί όποιον διάλεγα τραυματιζόταν, επειδή οι άλλοι του έβαζαν γυαλιά στα παπούτσια του. Μετά ξανάρχισα τις ταινίες. Έπαιξα στα Νέα Τέρατα με την Ornella Muti, η οποία πολύ αργότερα είπε στην κόρη μου: "Ο πατέρας σου ήταν ο μόνος άντρας που μου είπε όχι". Θυμάμαι που ο σκηνοθέτης μας, ο Dino Risi, θέλοντας να μου κάνει πλάκα, ενώ έβλεπε ότι ερχόταν η γυναίκα μου, μου φώναξε σε μια σκηνή χορού που είχα με την Ornella: "Γιώργο, πόσες φορές σού είπα να μη βάζεις μέσα στο στόμα της τη γλώσσα σου όταν φιλιέστε;"», δήλωσε στο «People».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved