Μάνος Ιωάννου: «Σε μια σχέση υπάρχουν τα πάντα»
Showbiz

Μάνος Ιωάννου: «Σε μια σχέση υπάρχουν τα πάντα»

Για την σχέση του με την Ναταλία Γερμανού, τι απολαμβάνει περισσότερο μαζί της αλλά και αν είναι ζηλιάρης, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μάνος Ιωάννου.


Θεωρείς ότι ίσως ασχολήθηκαν μαζί σου παραπάνω λόγω και της σχέσης σου με ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης και όχι μόνο; «Ίσως να συνέβαλε και αυτό, αλλά δεν με προβλημάτισε. Όταν είμαστε καλά με έναν άνθρωπο, θα δώσουμε σημασία στο τι θα πει κάποιος τρίτος; Απλώς παραφουσκώνουν κάποια πράγματα. Δίνεις μια συνέντευξη και κόβουν και ράβουν για να βάλουν έναν τίτλο και να πουλήσουν. Τώρα πια, ο κόσμος έχει πολύ σημαντικότερα προβλήματα για να τον νοιάζει ποιος είναι με ποιον και τι έκαναν, αν χώρισαν ή όχι. Ο κόσμος τους έχει απομυθοποιήσει όλους. Η τηλεόραση έχει μια αίγλη, αλλά ο κόσμος ο ίδιος εκεί που σε ανεβάζει, την ίδια στιγμή σε κατεβάζει.
Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη σχέση σου με τη Ναταλία; «Είμαι ήρεμος, μπορώ να συζητάω μαζί της τα πάντα, έχει χιούμορ και όλα αυτά δημιουργούν σχέση υπάρχουν τα πάντα και πρέπει να έχεις την υπομονή και την αγάπη για να τα ξεπεράσεις. Αυτή είναι και η μαγεία, η ένταση, οι τσακωμοί, ο έρωτας, η ζήλια. Δεν γίνεται να είναι όλα σε ένα ροζ συννεφάκι. Άμα συμβαίνει αυτό, κάτι πάει στραβά" Είσαι ζηλιάρης; "Με τον τρόπο μου, ναι, αλλά όχι για να το δείξω. Κι αν θέλω να το δείξω, θα ρωτήσω. Είμαι ζηλιάρης σε λογικά πλαίσια. Άλλωστε, είναι ωραίο να ζηλεύεις και λίγο το σύντροφο σου».
Κάνεις σχέδια για το μέλλον ή θεωρείς ότι πρέπει κανείς να ζει την κάθε μέρα; «Κάνω όνειρα για τη δουλειά μου και τη σχέση που μπορεί να έχω. Κυρίως, όμως, τα όνειρα είναι γι' αυτό που θέλω να κάνω, τι απαιτήσεις έχω από μένα και τι από τους άλλους. Και με τον άνθρω¬πο σου κάνεις όνειρα και είναι ωραίο το συναίσθημα αυτό».
Είσαι ρομαντικός τύπος; «Δεν νομίζω. Θα έλεγα ότι είμαι ελάχιστα ρομαντικός και τις περισσότερες φορές δεν εκδηλώνω εύκολα τα συναισθήματα μου.»
Έχεις δηλώσει, όμως, ότι είσαι ερωτευμένος με τη Ναταλία. «Με τη Ναταλία έχω δείξει τα αισθήματα μου και ξέρει ότι δεν είναι του τύπου μου να είμαι ρομαντικός όσο κάποιοι άλλοι. Ξέρει, δηλαδή, ότι είμαι λίγο κλειστός ως άνθρωπος», λέει στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved