Βίκυ Παπαδοπούλου: «Ο πολύς κόσμος με τρομάζει, μου δημιουργεί ταραχή»
Showbiz

Βίκυ Παπαδοπούλου: «Ο πολύς κόσμος με τρομάζει, μου δημιουργεί ταραχή»

Ποτέ δεν έχουμε διαβάσει κάτι για τα προσωπικά της Βίκυς Παπαδοπούλου. Από επιλογή δική της ή δεν έτυχε;

«Είμαι χαμηλών τόνων γενικότερα και συνήθως δεν πάω σε μέρη όπου έχει πάρα πολύ κόσμο, φωτογράφους και κάμερες. Ο πολύς κόσμος με τρομάζει, μου δημιουργεί ταραχή. Αν με ενδιέφερε, θα είχα μπει στα lifestyle περιοδικά. Είναι κάτι που δεν με αφορά» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Την εποχή που πρωταγωνιστούσες στα τηλεοπτικά σίριαλ του MEGA, είχες αισθανθεί τον κίνδυνο εισβολής των μέσων ενημέρωσης στην προσωπική σου ζωή;
«Οχι γιατί δεν διάβαζα τι γραφόταν, δεν έδινα σημασία σε ό,τι έφτανε στα αυτιά μου και αν ακόμη κάποια ερώτηση που μου έκαναν για τα προσωπικά μου με ενοχλούσε, το δήλωνα και σταματούσε η συζήτηση. Αμα μπεις στη διαδικασία να μαθαίνεις πράγματα που λέγονται ή ακούγονται για σένα, τρελαίνεσαι.»
- Θα ήθελες να δημιουργήσεις δική σου οικογένεια;
«∆εν με προβληματίζει ακόμα αυτή η σκέψη. Τουλάχιστον όχι μέχρι στιγμής...»
- Ποιο είναι το απαραίτητο συστατικό για μια πετυχημένη σχέση;
«Η αυτοεκτίμηση και ο σεβασμός για τον άνθρωπο που έχεις επιλέξεις. Πρέπει να σέβεσαι τον χώρο, τον χρόνο και την προσωπικότητα του άλλου. Οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν. Οι γυναίκες ιδίως έχουμε την τάση να ερωτευόμαστε έναν άνδρα και ύστερα από έναν μήνα να θέλουμε να τον αλλάξουμε. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα στις σχέσεις. Επίσης, δεν πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Σε κάποιες σχέσεις μου έχω νιώσει κι εγώ τον ανταγωνισμό και πάντα έφευγα τρέχοντας, γιατί οι καταστάσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved