Αυτή είναι η δίαιτα της Έλενας Παπαβασιλείου!
Showbiz

Αυτή είναι η δίαιτα της Έλενας Παπαβασιλείου!

Τι τρώει η Έλενα Παπαβασιλείου και διατηρείται πάντα σε φόρμα;

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στο περιοδικό LIKE: «Ξυπνάω νωρίς γιατί είμαι πρωινός τύπος. Πίνω ένα ποτήρι νερό και αμέσως μετά τρώωπρωινό, κάτι που κάνω από μικρό παιδάκι και δεν έχει αλλάξει ποτέ. Είναι ο πιο σωστός τρόπος να ξυπνήσουμε το μεταβολισμό μας, που λειτουργούσε χαμηλά κατά τη διάρκεια του ύπνου. Συνήθως τρώω δημητριακά ή βρόμη με φρέσκα φρούτα ή ψωμί με μέλι και γάλα.

Όσον αφορά την άσκηση, πάω για γυμναστική πέντε φορές την εβδομάδα. Προσπαθώ να εναλλάσσω το πρόγραμμα των ασκήσεών μου, γιατί έτσι έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, κάνοντας τόσο αεροβικές ασκήσεις, όπως τρέξιμο, όσο και ασκήσεις για μυϊκή ενδυνάμωση (TRX). Μετά τη γυμναστική τρώω συνήθως μια ομελέτα με τυρί και γαλοπούλα ή ένα γιαούρτι με φρούτα, για να βοηθήσω τους μυς μου να επανέλθουν.
Για το μεσημεριανό μου προτιμώ κρέας ή ψάρι ή όσπρια ή μακαρόνια, αποφεύγοντας τα πολλά λιπαρά, συνοδεύοντας πάντα το πιάτο μου με σαλάτα. Ενδιάμεσα, όποτε πεινάω, τρώω ξηρούς καρπούς, ενώ το βράδυ προσπαθώ να φάω κάτι ελαφρύ, όπως ψητό με σαλάτα. Ψωμί τρώω πάντα μαύρο, ενώ το αλκοόλ δεν μου αρέσει. Σε αυτό που δυσκολεύομαι να αντισταθώ είναι η σοκολάτα. Προσπαθώ να τρώω μόνο δύο φορές την εβδομάδα, αν και θα ήθελα να τρώω κάθε μέρα. Γενικά στη διατροφή είμαι λίγο των άκρων, ή θέλω όλη τη σοκολάτα ή καθόλου. Δεν αντέχω αυτό που λένε "φάε δύο κομματάκια, δεν πειράζει". Με κάνει να τη θέλω πιο πολύ.
Ένα διατροφικό tip που με βοήθησε πολύ είναι να κρατάω ημερολόγιο με ό,τι τρώω. Όλοι έχουμε την τάση να ξεχνάμε αυτά που τσιμπολογάμε, αλλά, όταν τα δούμε γραμμένα μπροστά μας, ξαφνιαζόμαστε. Προσωπικά, συχνά πυκνά ξεχνούσα μπισκοτάκια, τυροπιτάκια και πάει λέγοντας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved