Νέλλη Γκίνη: «Ήταν σοκαριστικό όταν έμαθα ότι ο πατέρας του παιδιού μου ήταν ήδη παντρεμένος με παιδιά»
Showbiz

Νέλλη Γκίνη: «Ήταν σοκαριστικό όταν έμαθα ότι ο πατέρας του παιδιού μου ήταν ήδη παντρεμένος με παιδιά»

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Νέλλη Γκίνη εξομολογείται πώς ένιωσε όταν έμαθε όταν ο πατέρας του παιδιού της ήταν ήδη παντρεμένος και είχε δυο παιδιά.

Πότε σας είπε ο σύντροφος σας ότι είχε ήδη δύο παιδιά; «Όταν του ανακοίνωσα ότι ήμουν έγκυος. Ήταν σοκαριστικό. Πάντοτε ονειρευόμουν το ιδανικό για την προσωπική μου ζωή, ότι θα ερχόταν το πριγκιπόπουλο με το άσπρο άλογο... Σίγουρα σε κανένα όνειρο δεν το φανταζόμουν παντρεμένο με δύο παιδιά»
Πώς νιώσατε τότε; «Δεν σκέφτηκα καν ότι ίσως δεν έπρεπε να κρατήσω το μωρό. Ήταν απόλυτη ανάγκη μου να γεννήσω αυτό το παιδί και αυτό έκανα. Σε όλες τις στιγμές της ζωής μου έχω πορευτεί με την πίστη μου. Πριν αντιληφθώ ότι ήμουν έγκυος, είχα επισκεφτεί την Παναγία Φανερωμένη στη Μηχανιώνα. Στην προσευχή μου τότε είχα πει «Παναγίτσα μου, είμαι αχάριστη; Έχω δόξα, την αγάπη του κόσμου, δουλειά Γιατί νιώθω κενή;» Η απάντηση ήρθε έπειτα από δύο μήνες. Ο γιος μου είναι το παν στη ζωή μου. Οι γονείς μου και τα αδέλφια μου στάθηκαν επίσης στο πλευρό μου. Τους είπα «θα κρατήσω το παιδί είτε με δεχτείτε είτε με απορρίψετε» και εκείνοι μου απάντησαν με πολλή αγάπη «είναι δικαίωμα σου να κάνεις ό,τι θέλεις, είμαστε δίπλα σου».
Και η αλήθεια είναι ότι αφοσιωθήκατε ολοκληρωτικά στο παιδί σας, αφού για χρόνια εγκαταλείψατε τη δουλειά για χάρη του.
"Το θέατρο μόνο δεν άφησα ποτέ. Είναι το φάρμακο μου, το οξυγόνο μου για να ζω. Δεν με ενδιέφερε αν είμαι στο θέατρο Παλλάς ή σε ένα θεατράκι. Έχω ευλογηθεί να έχω περάσει από τα τρία τέταρτα των θεατρικών σκηνών»
Αντιμετωπίσατε κοινωνικό ρατσισμό λόγω της επιλογής σας να μεγαλώσετε μόνη σας ένα παιδί; «Υπήρξαν φίλοι που μου γύρισαν την πλάτη. Δεν έδωσα σημασία. Δεν τους υπολόγισα καν. Για έναν-δυο ανθρώπους πόνεσα, αλλά δεν με ενδιέφερε η γνώμη τους. Δεν ζήτησα τη βοήθεια τους. Τη φιλία τους ήθελα»
Είχε σχέση ο Μάριος με τον πατέρα του;
«Ναι. Έχουν εξαίρετες σχέσεις. Η γέφυρα που έχτισα μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης ήταν υπέροχη. Ο Θεός επέλεξε να έρθει ο γιος μου στη ζωή μου. Δεν ήταν αυτή η πρώτη φορά που έμενα έγκυος. Είχα και τρεις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, σε λάθος χρόνο με λάθος άτομα», αποκαλύπτει στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved