Υρώ Λούπη: «Αντιμετωπίζω πολύ έντιμα τη δουλειά μου και έχω την τύχη να επιλέγω αυτά που κάνω!»
Showbiz

Υρώ Λούπη: «Αντιμετωπίζω πολύ έντιμα τη δουλειά μου και έχω την τύχη να επιλέγω αυτά που κάνω!»

Μετά τη «Βέρα στο δεξί» και τα «Κλεμμένα όνειρα», η Υρώ Λούπη συμμετέχει σε ακόμα μία καθημερινή σειρά. Φοβάται τις ταμπέλες;

«Δεν φοβάμαι καμία ταμπέλα. Έχω κάνει διαφορετικά πράγματα και θεωρώ ότι είναι δύσκολο να μπουν ταμπέλες. Αντιμετωπίζω πολύ έντιμα τη δουλειά μου και έχω την τύχη να επιλέγω αυτά που κάνω! Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και δεν με αφορά αυτού του είδους η «κριτική» τόνισε στο Mytv.
-Είναι εύκολο να λες «όχι» σε προτάσεις αυτή την περίοδο;
«Δεν είναι εύκολο να λες «όχι», αλλά είμαι ολιγαρκής άνθρωπος και θα είμαι δυστυχισμένη αν κάνω κάτι που δεν θέλω. Η δουλειά μας έχει να κάνει με το νευρικό σύστημα. Αν κάπου δεν περνάς καλά, ούτε καλός είσαι ούτε και τους άλλους αφήνεις να δώσουν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του εαυτού τους. Ευτυχώς δεν έχω βρεθεί σε τέτοιες δουλειές και έχω πει αρκετά «όχι» σε πολύ δύσκολες οικονομικές περιόδους για μένα. Και δεν σου κρύβω ότι δεν το 'χω μετανιώσει!»
-Ωστόσο, υπήρχαν συζητήσεις για να σε δούμε και στον τέταρτο κύκλο της σειράς «Κλεμμένα όνειρα».
«Δεν θέλω να λέω λεπτομέρειες από τις συζητήσεις που κάνω, γιατί ήταν συνεργάτες μου και θα είναι και στο μέλλον. Έχω πολύ καλές σχέσεις και δεν υπήρξε απολύτως κανένα θέμα. Πέρασα πολύ ωραία στα «Κλεμμένα όνειρα», με έναν ρόλο που αγάπησα πολύ κι εγώ, αλλά και ο κόσμος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved