Άνθιμος Ανανιάδης: «Δεν ήρθα στην Αμερική για να κάνω “διεθνή καριέρα”»
Showbiz

Άνθιμος Ανανιάδης: «Δεν ήρθα στην Αμερική για να κάνω “διεθνή καριέρα”»

Ο Άνθιμος Ανανιάδης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη ζωή του στην Αμερική αλλά και στο αν προσπαθεί να κάνει την διεθνή καριέρα.

Θα άφηνες όσα κάνεις στην Αμερική για να επιστρέψεις στην Ελλάδα;

«Έχω ένα θέμα με τον εαυτό μου: τον πουσάρω συνεχώς, τον ανεβάζω, τον φτάνω στο σημείο που θέλω, αλλά μετά εγώ θα αποφασίσω... Αν θέλω θα τον κρατήσω, αλλιώς θα πάω σε κάτι άλλο. Αν δεν θέλω δηλαδή, τα παρατάω όλα και φεύγω, ανεξάρτητα σε ποιο σημείο έχω φτάσει. Έτσι έκανα και στην Ελλάδα. Έτσι κάνω και με τις σχέσεις μου. Αυτό που με φόβιζε πάντα ήταν η ρουτίνα. Μεγάλωσα, όπως ξέρεις, με έναν από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς στην Ελλάδα και σπουδαίο άνθρωπο, που με βοήθησε πάρα πολύ, τον Κώστα Βουτσά. Και τον θυμάμαι συνεχώς να πηγαίνει από το θέατρο στο γύρισμα και από το γύρισμα στο θέατρο. Όλη μέρα. Και σκεφτόμουν: "Θα κάνω αυτό που κάνει ο Κώστας; Σε όλη μου τη ζωή;". Δεν θα το μπορούσα, δεν είναι του χαρακτήρα μου, είμαι αλλιώς φτιαγμένος. Άκου. Εγώ δεν ήρθα στην Αμερική για να κάνω "διεθνή καριέρα", ήρθα γιατί αυτό πίστευα πως θα με βοηθούσε ως άνθρωπο, πως θα με πήγαινε ένα βήμα παραπέρα».

Δεν αισθάνεσαι, λοιπόν, ότι κάνεις «διεθνή καριέρα»;

«Όχι. Αυτή τη στιγμή, τυχαίνει ο τόπος μου να είναι η Αμερική. Είμαι ένας Έλληνας που ζει στην Αμερική. Και αυτό που κάνω το κάνω επειδή το γουστάρω, όχι για να γίνω «ο κάποιος», δήλωσε στο περιοδικό «Omikron».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved