Κρατερός Κατσούλης: «Η Κατερίνα είναι ένας βαθιά ευγενής, καλός, δυνατός και στέρεος άνθρωπος»
Showbiz

Κρατερός Κατσούλης: «Η Κατερίνα είναι ένας βαθιά ευγενής, καλός, δυνατός και στέρεος άνθρωπος»

Ο Κρατερός Κατσούλης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε τι θαυμάζει περισσότερο στη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

Τι άλλο θαυμάζεις στη σύζυγό σου;
«Είναι ένας βαθιά ευγενής, καλός, δυνατός και στέρεος άνθρωπος που έχει μέσα του μεγάλη τρυφερότητα, ευαισθησία και χαρά. Όλα αυτά τα στοιχεία που ανέφερα, ταυτόχρονα μπορούν να με εκνευρίσουν κιόλας, όταν είναι στην υπερβολή τους».

Έχεις πει σε συνέντευξή σου ότι θα μπορούσες να συγχωρέσεις την απιστία. Δηλαδή, αν μάθαινες ότι η Κατερίνα σε απατάει, δεν θα είχες πρόβλημα;

«Αυτό το έχω πει πολλά χρόνια πριν και δεν αφορούσε τη συγκεκριμένη σχέση. Επίσης, δεν ξέρω αν με έχουν απατήσει ποτέ, για να μπορώ να πω με σιγουριά πώς θα αντιδρούσα. Ωστόσο, καταλαβαίνω ότι η ανθρώπινη φύση, συμπεριφορά και επιθυμία είναι πολύ πιο πολύπλοκη, για να ακολουθεί τον κανόνα του άσπρου και του μαύρου. Δεν έχουμε, όμως, φτιάξει με την Κατερίνα μία οικογένεια με επιπολαιότητα, έτσι ώστε να μπορεί ο ένας από τους δύο να πει κάποια στιγμή στον άλλον: "ξέρεις, μωρό μου, σε απάτησα". Αν, παρόλα αυτά, προέκυπτε κάτι τέτοιο, θεωρώ ότι θα το χειριζόμασταν, έχοντας ως γνώμονα ότι είναι κάτι κοινό και όχι μία προσωπική επιπολαιότητα του άλλου γιατί, για να φτάσει κάποιος να απατήσει, σίγουρα φταίνε και οι δύο. Το να μη συγχωρείς, κατά τη γνώμη μου, σημαίνει ότι δεν νοιάζεσαι και τόσο για τη σχέση και ότι ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το "εγώ" και λιγότερο για το "εμείς". Αλλά μία οικογένεια περιλαμβάνει κυρίως το "εμείς" και με διαφορετικό τρόπο το "εγώ"».
Πηγή: Down Town, Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved