Μαρία Κορινθίου: «Για την κόρη μου βγάζω νύχια, δεν επιτρέπω σε κανέναν να την αγγίξει»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: «Για την κόρη μου βγάζω νύχια, δεν επιτρέπω σε κανέναν να την αγγίξει»

Για την συμμετοχή της στο DWTS, τις κριτικές αλλά και ποιο είναι το χειρότερο που έχει γραφτεί για εκείνη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαρία Κορινθίου.


Θα σε δούμε να χορεύεις στο DWTS; «Ακόμα δεν μπορώ να απαντήσω θετικά, δεν έχει οριστικοποιηθεί ότι θα είμαι στο σόου, μια πρώτη συζήτηση κάναμε με την παραγωγή του ΑΝΤ1. Βέβαια, μου αρέσει ο χορός και θα ήθελα πολύ να πάω»
Δεν φοβάσαι τις κριτικές που θ' ακούσεις; «Χειρότερα από αυτά που έχω ακούσει στα δέκα χρόνια που κάνω αυτήν τη δουλειά αποκλείεται ν' ακούσω! Δεν επηρεάζομαι πια από κακές κριτικές»
Ποιο είναι το χειρότερο που γράφτηκε για σένα; «Είχε να κάνει με το παιδί μου . . . Δεν θέλω να το συνεχίσω γιατί καταφύγαμε στη δικαιοσύνη, και μάλιστα δικαιωθήκαμε. Για μένα η μεγαλύτερη προτεραιότητα σήμερα είναι η κόρη μου, και γι' αυτήν βγάζω νύχια, δεν επιτρέπω σε κανέναν να την αγγίξει, μόνο αν είσαι γονιός το καταλαβαίνει, και πολύ περισσότερο αν είσαι μάνα. Επίσης, στενοχωριέμαι πολύ όταν βλέπω δημοσιεύματα που μας θέλουν να χωρίζουμε με τον Γιάννη που δεν έχει καμία δόση αλήθειας», λέει στο περιοδικό You.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved