Μαρία Κορινθίου: «Ο θάνατος της γιαγιάς μου με σόκαρε»
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: «Ο θάνατος της γιαγιάς μου με σόκαρε»

Τι φοβάται η Μαρία Κορινθίου;

«Φοβάμαι το θάνατο και από τότε που απέκτησα την κόρη μου φοβάμαι περισσότερο για την απώλεια αγαπημένων ανθρώπων» τόνισε στο You.
-Λίγες εβδομάδες αφού γέννησε» την Ισμήνη βρήκες νεκρή τη γιαγιά σου μέσα στο σπίτι σου...
«Ήταν φοβερό. Υπέφερα όταν την έχασα, εγώ η ίδια την βρήκα νεκρή και θα με ακολουθεί αυτή η εικόνα για πάντα. Τότε αυτό για μένα ήταν πολύ δύσκολο γιατί ήμουν και σε επιλόχεια κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να μείνω στο κρεβάτι δύο εβδομάδες. Ο θάνατος της γιαγιάς μου, που έχω πάρει και το όνομα της, με σόκαρε. Ό,τι έχω γίνει, ό,τι έχω καταφέρει στη ζωή μου το χρωστάω σ' εκείνη!»
-Σου λείπει;
«Πολύ! Πολλές φόρες, μάλιστα, έχω την ανάγκη να μιλάω για εκείνη γιατί έτσι αισθάνομαι ότι υπάρχει... Ξέρεις όταν χάνουμε έναν πολύ δικό μας άνθρωπο, το κενό και οι πληγές θέλουν πολύ χρόνο για να κλείσουν, ίσως δεν κλείσουν και ποτέ... Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το θάνατο της, έχω την ανάγκη να τη νιώθω δίπλα μου όταν τη χρειάζομαι.»
- Σε ψυχολόγο έχεις πάει;
«Δεν έχω νιώσει την ανάγκη, είμαι πολύ δυνατή και τα έχω όλα οριοθετημένα... Μόνο όταν έχασα τη γιαγιά μου ισοπεδώθηκα, εκεί αισθάνθηκα ότι έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved