Σοφία Βόσσου: Η κόντρα της με τον Ζαχαράτο και τα… «καρφιά»
Showbiz

Σοφία Βόσσου: Η κόντρα της με τον Ζαχαράτο και τα… «καρφιά»

Άνοιξαν πόρτες στα επαγγελματικά της Σοφίας Βόσσου μετά το «YFSF»; Τι δηλώνει για όσα έγιναν στο YFSF αλλά και την κριτική του Τάκη Ζαχαράτου;

«Δεν ξέρω αν μου άνοιξε πόρτες, σίγουρα μου έδωσε την ευκαιρία να έχω μια πολύ ωραία θεατρική συνεργασία με τους Ρέππα-Παπαθανασίου, που δεν θα γινόταν αν δεν με έβλεπαν στο σόου και αν δεν γνώριζα τον Παντελή Καναράκη» τόνισε στο You.
- Μήπως ήταν λάθος τελικά που βγήκες και απάντησες στην κριτική που σου έκανε η επιτροπή;
«Δεν έχω λόγο να κρυφτώ, ούτε να παίζω παιχνίδια. Όταν γίνεται μια κριτική πρέπει να υπάρχουν επιχειρήματα, να ξέρουμε τι λέμε, όχι «άλλα λέει η θεια μου κι άλλα ακούν τ' αυτιά μου»! Και βέβαια θα ακούσω την κριτική του Ρήγα. Δεν ενοχλήθηκα με όσα μου είπαν ο Αλέξανδρος ή η Μπέσυ Μάλφα που έχουν γνώσεις και έχουν κάνει χιλιάδες πράγματα... Να ακούσω κριτική όμως, όχι άσχετα πράγματα! Και βέβαια όταν ακούσω κάτι θα απαντήσω!»
-Σε πείραξαν αυτά που σου είπε ο Τάκης Ζαχαράτος;
«Επειδή πήγα σε ένα σόου δεν θα κάθομαι να παίζω το «καλό παιδί» χωρίς να απαντώ! Είμαι καλό παιδί, είμαι ειλικρινής, δεν θα περάσω στο ντούκου μια κριτική όταν ακούω > ασχετοσύνες. «Δεν φάγαμε καθόλου τα μουστάκια μας» με τον Τάκη αλλά αν ορισμένοι θέλουν να δείξουν κάτι τέτοιο, ας το κάνουν. Τη μία την περνάς στο ντούκου, τη δεύτερη λες «θα περάσει»... Ε, την τρίτη δεν γίνεται! Ο Τάκης Ζαχαράτος και η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι δύο αξιόλογοι άνθρωποι, ο καθένας στο είδος του...|
-Ο Τάκη» ήταν ο πιο αυστηροί μαζί σου...
«Δεν ξέρω γιατί ήταν ο πιο εριστικός! Ήμασταν φίλοι -είμαστε φίλοι δηλαδή-, και δεν καταλαβαίνω γιατί έκανε τέτοια αυστηρή κριτική.»
- Σχολιάστηκε πολύ η απουσία σου από το πάρτι. Αλήθεια, γιατί δεν πήγες;
« Για να μη μετατραπεί το πάρτι σε διαμάχη καπνιστική λόγω του συμβάντος που είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες με τον Τάκη. θα έπεφταν τα φώτα πάνω σ' εμένα και σ' εκείνον και θα καταστρέφαμε τη βραδιά. Γι' αυτό προτίμησα να κάνω ένα βήμα πίσω, παρόλο που ήθελα πολύ να πάω. «Πού πας κυρά μου να χαλάσει τη βραδιά των παιδιών;»...
-Σε πείραξε η κριτική που σου έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, επειδή δεν πήγες στο συγκεκριμένο πάρτι;
«Ο Γιώργος Λιάγκας είπε ό,τι είπε γιατί στην αρχή νόμιζε ότι δεν πήγα στο πάρτι από γινάτι. Δεν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει, όμως. Αν με είχε πάρει θα του εξηγούσα του» λόγους και δεν θα έλεγε τίποτα, γιατί με ξέρει και με έχει υπερασπιστεί πολλές φορές.»
- Ο Τάκης πώς ήταν γενικά ως κριτής;
«Όταν είσαι σε μια επιτροπή πρέπει να είσαι πολύ πιο σοβαρός και πιο προσεκτικός σε αυτά που λες, να έχεις γνώσεις. Πολλές φορές έλεγε πράγματα που δεν έστεκαν. Για να μιλήσεις για τοποθέτηση φωνής, όμως, πρέπει να έχεις κάνει μαθήματα φωνητικής, όχι να έχεις κάνει για σένα πέντε-έξι μαθήματα και να κριτικάρεις τους άλλους!»
- Σε πείραξε που ο Ζαχαράτος μίλησε για «καραβοτσακισμένες καριέρες» στα μεσημεριανά;
«Αν ο Τάκης είχε γνώσεις μουσικές δεν θα το έλεγε! Δεν μπορείς να λες για «καραβοτσακισμένες καριέρες» και να αναφέρεσαι σ' εμένα! Εγώ δεν έχω πολυδιαφημισμένη καριέρα... Ωστόσο, δεν κρατάω κακία, αν βρεθούμε κάπου, σαφώς και θα μιλήσουμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved