Γιώργος Λιανός: «Δεν γνώριζαν την απόγνωση και την ανασφάλεια που ένιωθα»
Showbiz

Γιώργος Λιανός: «Δεν γνώριζαν την απόγνωση και την ανασφάλεια που ένιωθα»

Ο Γιώργος Λιανός εξομολογήθηκε την πιο άβολη συνεργασία του και για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε ως παιδί.

Είχες ποτέ κάποια άβολη στιγμή σε συνεργασία σου μουσική ή τηλεοπτική;

«Δεν είμαι ανταγωνιστικός και αν αντιληφθώ ότι κάποιος νιώθει πως απειλείται από εμένα, θα του δώσω χώρο και χρόνο να με πλησιάσει. Ακόμη και όταν κάποιοι έλεγαν: "Μα γιατί ο Λιανός έχει κάθε σεζόν εκπομπή στην τηλεόραση" κανείς δεν ήξερε ότι περίμενα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να χτυπήσει το τηλέφωνο με κάποια πρόταση. Δεν γνώριζαν την απόγνωση και την ανασφάλεια που ένιωθα».

Έχεις βγάλει αρκετά χρήματα και από τις δύο δουλειές σου;

«Όχι. Μάλιστα ακόμη περιμένω να πληρωθώ από κάποιες τηλεοπτικές παραγωγές που έχω κάνει».

Το γεγονός ότι προέρχεσαι από μεσοαστική οικογένεια, με γονείς που υπήρξαν μετανάστες στη Γερμανία, βοήθησε στη διαμόρφωση του χαρακτήρα σου, ώστε να παραμένεις χαμηλών τόνων;

«Βέβαια. Οι γονείς μου ήταν βιοπαλαιστές, μπορεί να φρόντιζαν να μη μας λείψει ποτέ τίποτα, αλλά πέρασαν και πολύ δύσκολες στιγμές. Ο πατέρας μου, όταν γύρισε στην Ελλάδα από τη Γερμανία, βρέθηκε ξαφνικά άνεργος και μάλιστα σε μεγάλη ηλικία. Ήταν σε απόγνωση όταν έκλεισε το εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας στις Φιλιάτες της Θεσπρωτίας. Τότε ήταν και η εποχή που μαζευτήκαμε οικογενειακώς στα οικονομικά μας και εμείς τα παιδιά κόψαμε, για παράδειγμα, τα φροντιστήρια. Όμως το παλέψαμε. Γι' αυτό και πάντα έχω στο μυαλό μου ότι στη ζωή από την κορυφή μπορεί ξαφνικά να βρεθείς στον πάτο!».
Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved