Νάντια Κοντογεώργη: Η καλοκαιρινή περιοδεία και τα απρόοπτα που συνέβησαν
Showbiz

Νάντια Κοντογεώργη: Η καλοκαιρινή περιοδεία και τα απρόοπτα που συνέβησαν

Η Νάντια Κοντογεώργη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς πέρασε στην περιοδεία με την θεατρική παράσταση «Λυσιστράτη» και τα ευτράπελα που συνέβησαν.

Ένιωθες λίγο περίεργα φέτος το καλοκαίρι που οι περισσότεροι βρίσκονταν σε διακοπές κι εσύ δούλευες;

«Οι περισσότεροι φίλοι μου βρίσκονταν επίσης σε περιοδεία ή σε άλλες δουλειές με ελάχιστες μέρες διακοπών, άρα δεν είχαμε τίποτα να ζηλέψουμε ο ένας απ' τον άλλο! Άσε που στη δική μας περιοδεία περνάμε υπέροχα!».

Πρόλαβες τουλάχιστον να κάνεις κάνα μπάνιο, σε μία από τις υπέροχες παραλίες των περιοχών στις οποίες παίξατε τη «Λυσιστράτη»;

«Ε, δυο τρία μπανάκια ίσα-ίσα, να μην γκρινιάζω!»

Οι περισσότεροι ηθοποιοί λένε πως οι περιοδείες μοιάζουν με μεγάλες σχολικές εκδρομές. Έτσι το αισθάνεσαι κι εσύ; Έχουν συμβεί περιστατικά τα οποία θα θυμάσαι για πάντα;

«Στη συγκεκριμένη παράσταση το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αλλά όντως έρχεται σε ισορροπία με το ωραίο κλίμα και τη χημεία μεταξύ μας. Στην περιοδεία, πέρα από την προετοιμασία για την παράσταση, έχεις τα ταξίδια με τους συναδέλφους, τα δείπνα, τη διαχείριση καθημερινών προβλημάτων... Ε, όλα αυτά με ανθρώπους που έχουν αυτό το χιούμορ και την προσωπικότητα των συναδέλφων στη «Λυσιστράτη», γίνονται παιχνίδι. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου πω, αλλά για έναν ηθοποιό που έχει ταξιδέψει, έχει παίξει παράσταση και πάει για ένα βραδινό φαγητό, είναι πολύ σημαντικό να είναι με τον θίασο και να μπορεί να γελάσει και να ολοκληρώσει τη μέρα του με θετική ενέργεια».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved