Η άγνωστη ερωτική σχέση Ρένεση-Δαδακαρίδη
Showbiz

Η άγνωστη ερωτική σχέση Ρένεση-Δαδακαρίδη

Το ξέρατε ότι η Κλέλια Ρένεση και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ήταν ζευγάρι στο παρελθόν; Είδατε όμως τι μπορεί να μάθει κανείς ψάχνοντας;

Οι δυο τους σύμφωνα με τη real, έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, αλλά αυτό έγινε τέσσερα χρόνια πριν και όχι τώρα. Το 2010 βρέθηκαν μαζί στους «Άγαμους θύτες», αλλά και στα γυρίσματα της κωμικής ταινίας «Ζητείται ψεύτης», στην οποία εκείνος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο. Έγιναν ζευγάρι και πέρασαν καλά για αρκετούς μήνες, με κάποιους να κάνουν λόγο για έναν παράφορο έρωτα. Η σχέση τους όμως δεν κράτησε πολύ. Έκτοτε παρέμειναν μόνο καλοί φίλοι και κάθε φορά που συναντιούνται χαίρονται ιδιαίτερα. Πέρυσι, μάλιστα, η Κλέλια έκανε ένα σπέσιαλ γκεστ στη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω», όπου πρωταγωνιστούσε εκείνος, σε έναν ρόλο που την ήθελε ερωμένη του. Όσοι ήταν στα εν λόγω γυρίσματα λένε πως εκείνος της έκανε αστείες σκηνές ζήλιας και έριχνε μπηχτές για τον δεσμό που είχε τότε με τον Αντώνη Κανάκη.
Λέτε να συμβεί το ίδιο και τώρα που «έκλεισαν» για τη νέα παράσταση του Γρηγόρη Βαλτινού, το La Prenome, που θα ανέβει στο «Ιλίσια» και οι δυο τους θα βρεθούν ξανά στα παρασκήνια και στη σκηνή μαζί με τον ίδιο, τη Ρένια Λουιζίδου και τον Τάκη Σπυριδάκη; Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι δυο τους, όταν έμαθαν την «είδηση» για τον «φρέσκο» έρωτά τους, γέλασαν και έκαναν λόγο για «περυσινά ξινά σταφύλια».
Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι, λοιπόν, για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει στη showbiz! Όσο για το πού βρίσκονται ερωτικά οι δυο τους; Όπως όλα δείχνουν, είναι μόνοι τους, αφού και εκείνη μετά τον οριστικό χωρισμό της με τον Αντώνη Κανάκη δεν έχει βρει σύντροφο, αλλά και εκείνος παραμένει εργένης, χωρίς να έχει στο πλάι του κάποια σταθερή σύντροφο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved