Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Το θέμα είναι να μην υπάρχει προκατάληψη»
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Το θέμα είναι να μην υπάρχει προκατάληψη»

Η γρήγορη επαγγελματική εξέλιξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έχει προκαλέσει αντιπάθειες;

«Οταν εκτίθεσαι στο γυαλί πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. ∆εν είναι δυνατόν ούτε να σε συμπαθούν όλοι, αλλά ούτε και να σε αντιπαθούν όλοι. Είναι σαν τις ανθρώπινες σχέσεις: θέλουν τον χρόνο τους για να χτιστούν. Μπορεί να κερδίσεις ή να χάσεις κάποιον στην πορεία. Το θέμα είναι να μην υπάρχει προκατάληψη. Οι άνθρωποι καμιά φορά δεν περιμένουν και σε κρίνουν με το καλημέρα». Αυτό δημιουργεί ένα κλίμα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Ποιοι σε συμβουλεύουν και ακούς; «Η οικογένειά μου και όσοι μου έχουν σταθεί σαν οικογένεια. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια θέση στην καρδιά μου και μετέπειτα στο μυαλό μου καθώς φιλτράρω τις συμβουλές τους.
- Κάνοντας έναν απολογισμό, έχεις απογοητεύσει ή αδικήσει ανθρώπους στη δουλειά;
«∆εν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει κάνει τα λάθη του. Το θέμα είναι πόσες φορές τα επαναλαμβάνει.»
- Ποιο θεωρείς επαγγελματικό λάθος ή κακή επιλογή;
«Κάνοντας τον απολογισμό μου, μετρώ διαφορετικά σήμερα κάποιες επιλογές του παρελθόντος. Το θέμα είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνω για όλα αυτά που αποτέλεσαν το παζλ της έως τώρα ζωής μου.»
- Γιατί θεωρείς πως υπάρχει παραφιλολογία γύρω από το όνομά σου;
«Επειδή είμαι ένα νέο πρόσωπο στον χώρο της τηλεόρασης και υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο να με γνωρίσει καλύτερα. Απλώς, όλο αυτό μερικές φορές αποκτά μια διάσταση υπερβολής.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved