Burak Hakki: «Όταν είπα στη γυναίκα μου «δεν πάει άλλο, θέλω να χωρίσουμε», τρελάθηκε»
Showbiz

Burak Hakki: «Όταν είπα στη γυναίκα μου «δεν πάει άλλο, θέλω να χωρίσουμε», τρελάθηκε»

Για τον γάμο, το διαζύγιο του αλλά και την πιο δύσκολη προσωπική του στιγμή, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Τούρκος πρωταγωνιστής, Burak Hakki.


Το κεφάλαιο γάμος παραμένει ανοιχτό για σένα;
«Δεν σκέφτομαι να παντρευτώ ξανά. Έχω ένα γιο επτά ετών που λατρεύω. Είχα έναν εξαιρετικό γάμο με την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου. Διήρκεσε έντεκα χρόνια, αλλά είχε και αυτός ημερομηνία λήξης. Όταν ολοκληρώθηκε αυτή η αγάπη, αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Μεγαλώνουμε όμως από κοινού το παιδί μας»
Πιστεύεις, δηλαδή, ότι ο έρωτας έχει πάντα ημερομηνία λήξης; «Ο έρωτας είναι κάτι οργανικό. Πρέπει να τον τροφοδοτείς για να ζήσει και να αναπτυχθεί. Αν δεν το κάνεις, έρχεται το τέλος»
Ήταν εύκολο να διαχειριστείς το τέλος του γάμου σου;
«Προσπαθήσαμε πολύ να σώσουμε την κατάσταση. Τα τελευταία χρόνια δεν επικοινωνούσαμε καθόλου. Οι φίλοι μας ήταν διαφορετικοί. Δεν είχαμε κάτι κοινό να συζητήσουμε. Είχαμε απομακρυνθεί τελείως. Ο μόνος λόγος που συμβιώναμε ήταν το παιδί μας. Παρ' όλα αυτά επισκεφτήκαμε σύμβουλο γάμο. Δεν πέτυχε. Όταν είπα στη γυναίκα μου «δεν πάει άλλο, θέλω να χωρίσουμε», τρελάθηκε»
Ποια ήταν η πιο δύσκολη προσωπική σου στιγμή;
«θέλω να ξεχάσω το χωρισμό μου, γιατί έφερε πολλά προβλήματα. Ο γάμος μου όμως μου χάρισε το γιο μου, που είναι το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου»

Τι σου έχει προσφέρει ο γιος σου; «Άλλαξε όλη μου τη ζωή. Μου πρόσφερε τρομερή αγάπη. Η πατρότητα χάραξε έναν καινούργιο δρόμο στη ζωή του, ακόμα και στα πιο απλά πράγματα... Δεν πίνω καν με τον ίδιο τρόπο. Έμαθα να πλένω τα ρούχα μου, να μαγειρεύω. Ο γιος μου είναι πάρα πολύ εκλεκτικός στο φαγητό. Κάθε μέρα του φτιάχνω τεσσάρων ειδών πιάτα. Τέσσερις ημέρες της εβδομάδας μένει μαζί μου. Το καλοκαίρι ήμασταν μαζί ενάμιση μήνα. Είναι σαν φίλος μου»
Τι λείπει από τη ζωή σου; «Μου λείπει ένας δυνατός έρωτας. Λίγο πριν συναντηθούμε, ήμουν με το γιο μου και ενώ προσπαθούσα να τον κοιμίσω, μου είπε «Η μαμά έχει ένα σύντροφο, έχει ερωτευτεί. Εσύ γιατί δεν έχεις έναν έρωτα στη ζωή σου;» Θα ήθελα να ερωτευτώ, αλλά δεν μπορώ να βρω το κατάλληλο πρόσωπο»
Το διαζύγιο σου σε έχει κάνει πιο επιφυλακτικό στην προοπτική ενός νέου έρωτα;
«Σίγουρα με έχει επηρεάσει. Υψώνεις έναν τοίχο γύρω σου που δύσκολα μπο¬ρεί να πέσει έπειτα από ένα διαζύγιο», εξομολογείται στο περιοδικό Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved