Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «"Πέσαμε" θύματα ομηρίας σε ληστεία με την οικογένειά μου»
Showbiz

Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «"Πέσαμε" θύματα ομηρίας σε ληστεία με την οικογένειά μου»

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν έπεσε θύμα ομηρίας οικογενειακώς από ληστές αλλά και όταν πέθανε η καλύτερή της φίλη.

Πού γνωρίστηκες με τον Μπάμπη Κατσαντώνη, τον άντρα σου;

«Σε διακοπές το 1998. Τότε είχα μια μουσική εκπομπή στο Κανάλι 5 και όπως μου αποκάλυψε αργότερα εκείνος είχε πει στη μητέρα του: "Την βλέπεις αυτή; Εγώ κάποια στιγμή θα την παντρευτώ!" Και το έκανε! Αποκτήσαμε την Αντριέλλα που είναι οκτώμισι χρόνων και τον Γιάννο που είναι τεσσάρων. Παίζω καράτε με τον Μπάμπη και τα παιδιά πεθαίνουν από τα γέλια. Ο Γιάννος κι εγώ είμαστε τα σούργελα της οικογένειας».

Πέσατε οικογενειακά θύματα ομηρίας σε ληστεία...

«Όταν ο γιος μου ο Γιάννος ήταν νεογέννητος το περάσαμε κι αυτό σε σούπερ μάρκετ στη Βάρη. Ευτυχώς στις δυσκολίες μένω ψύχραιμη. Τότε φοβήθηκα μην πάρει ο ληστής την κόρη μου και φύγει. Ψύχραιμα την οδήγησα στον πατέρα της».

Το 2012 έχασες από καρκίνο την κολλητή σου.

«Έχασα την επί 26 χρόνια κολλητή μου Βίκυ Τσαλδάρη από καρκίνο στο πάγκρεας. Τώρα γράφω ένα βιβλίο για όσα έζησα μαζί της και τα έσοδά του θα πάνε στα παιδάκια που παλεύουν με αυτή την ασθένεια. Στο "Ελπίζω" μαζέψαμε χρήματα για να εγχειριστεί στο νοσοκομείο Memorial ο 4,5 ετών Πανούλης που είχε προσβληθεί από μια επιθετική μορφή καρκίνου. Δεν το κάνουν όλοι γιατί λένε ότι δεν θα πουλήσει το θέμα. Όταν, όμως κοιτάς μόνο τα νούμερα, καταντάς... νούμερο!».

Πηγή:YOU

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved