Τατιάνα Στεφανίδου: «Στα 16 χρόνια που είμαστε μαζί, κρίση τύπου “χωρίζουμε”...»
Showbiz

Τατιάνα Στεφανίδου: «Στα 16 χρόνια που είμαστε μαζί, κρίση τύπου “χωρίζουμε”...»

Η Τατιάνα Στεφανίδου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν ζηλεύει τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο ενώ αποκάλυψε αν έχουν φτάσει ποτέ κοντά στο διαζύγιο.

Τον ζηλεύεις;

«Όχι. Δεν μου δίνει αφορμές για να τον ζηλέψω».

Παρ' όλα αυτά, έχεις πει στην εκπομπή σου ότι έχεις ψάξει το κινητό του.

«Είπα την αλήθεια. Στα 16 χρόνια που είμαστε μαζί υπήρχαν στιγμές που μπορεί να ενοχλήθηκα, να ήθελα να τσεκάρω τον άνθρωπο μου. Αλλά ούτε σκηνές έκανα ποτέ, ούτε η ζήλια είναι το βασικό στοιχείο της σχέσης μας».

Για ποιο λόγο τσακώνεστε συνήθως;

«Για μικρά, ασήμαντα πράγματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα. Μπορεί για παράδειγμα να μου πει: "Γιατί το είπες αυτό στο παιδί;" - είναι γεγονός ότι αρκετά συχνά δεν σκέφτομαι πριν μιλήσω. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ για ουσιαστικό λόγο και όποτε συμβαίνει κάνω πάντα εγώ το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρούμε. Ξέρω ότι δεν υπάρχει πιθα­νότητα ούτε μία στο εκατομμύριο να υποχωρήσει εκείνος».

Ποιος είναι πιο αυστηρός με τα παιδιά;
«Εξαρτάται. Εγώ, για παράδειγμα, θα είμαι πιο χαλαρή αν μου ζητήσουν να πάνε σε ένα πάρτι, σε αντίθεση με τον πατέρα τους που ανησυχεί για το τι ώρα θα γυρίσουν. Σε ό,τι αφορά το σχολείο είμαι πιο αυστηρή, αλλά και εκεί συνεργαζόμαστε με άντρα μου. Αν διαπιστώσω ότι κάτι δεν πάει καλά θα του πω: "Για να μη δεις τον έλεγχο κα έλα να το συζητήσουμε για να βρούμε μια λύση. Ένα πολύ μεγάλο λάθος που κάνουν οι γονείς είναι ότι ο ένας κάνει τον καλό και ο άλλος είναι αυτός που βάζει τα όρια. Πρέπει να υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία».

Πέρασε ποτέ κρίση ο γάμος σας;
«Στα 16 χρόνια που είμαστε μαζί είχαμε τις καλές και τις κακές μας στιγμές όπως όλα τα ζευγάρια του κόσμου. Αλλά σοβαρή κρίση τύπου "χωρίζουμε" δεν περάσαμε ποτέ. Ούτε σκέφτηκε ποτέ κανένας από τους δυο μας ότι αύριο το πρωί μπορεί να μην υπάρχει αυτή η οικογένεια και αυτή η σχέση».

Πηγή: OK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved