Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εξομολογείται το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εξομολογείται το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν λίγους μήνες έφερες στη ζωή τη δεύτερή της κόρη και σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα κιλά της εγκυμοσύνης και πώς θα τα χάσει.

Με τα κιλά της εγκυμοσύνης τι κάνεις;

«Δεν με έχει πιάσει πανικός. Μου έχουν μείνει κάποια κιλά, αλλά θα τα χάσω με σωστή διατροφή. Το σημαντικό δεν είναι η γρήγορη απώλεια, αλλά η σωστή και ισορροπημένη διατροφή που θα φέρει μόνιμο αποτέλεσμα. Τρώω πολλά γεύματα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. φρούτα, σαλάτες και επιλέγω για κυρίως γεύμα κρέας, ψάρι και κοτόπουλο». Το νερό είναι απαραίτητο στοιχείο της
καθημερινότητας μου και βοηθά επίσης πολύ».

Σε τι δρόμο είναι το βιβλίο σου;

«Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Έχουμε διαλέξει εξώφυλλο, έχουμε ολοκληρώσει την επιμέλεια και είμαστε έτοιμοι. Μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με όλη τη διαδικασία. Μιλάω συνέχεια με τον εκδοτικό οίκο και τους ανθρώπους του Ψυχογιού και ανυπομονώ γιατί είναι κάτι καινούργιο για εμένα. Ο τίτλος του είναι «Όλα για λίγο παράδεισο» και θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου».
Ποιο είναι το μότο στη ζωή σου;
«Ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες πρέπει να βρεις έναν τρόπο να χαμογελάσεις και να αλλάξεις τη διάθεση σου και όλα θα πάνε καλύτερα. Δεν πρέπει να αφήνεσαι στο έλεος ενός κακού γεγονότος».

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved