Νίκος Αναδιώτης: «Δεν πήρα εύκολα την απόφαση να φύγω από το Happy Day»
Showbiz

Νίκος Αναδιώτης: «Δεν πήρα εύκολα την απόφαση να φύγω από το Happy Day»

Τι είναι το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» στον Alpha;

«Τετράωρη εκπομπή Σαββατοκύριακου με πολλά θέματα, βίντεο, συνεντεύξεις, εκτός και εντός πλατό, παιχνίδια, μουσική, μαγειρική. Πλούσιο και ολοκληρωμένο μαγκαζίνο» τόνισε ο Νίκος Αναδιώτης στο TV Έθνος.
-Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γνωρίζεστε από παλιά;
«Ναι, γνωριζόμασταν. Είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει στην εκπομπή. Έχει κι εκείνη το άγχος της βαρύτητας αυτού που πρόκειται να κάνει καθώς είναι και για εκείνη η πρώτη φορά που θα βγει τόσο μπροστά και το αντιμετωπίζει όπως και οι υπόλοιποι, δηλαδή σαν ένα νέο ξεκίνημα που θέλουμε να έχει ένα άρτιο αποτέλεσμα.»
- Πώς ένιωσες που έφυγες από το «Happy Day»;
«Δεν πήρα εύκολα την απόφαση, καθόλου. Με απασχόλησε σε όλο τον μήνα των διακοπών μου. Η φυγή από το «Happy Day» μου γέννησε ανάμεικτα συναισθήματα. Ξυπνούσα μεν στις έξι το πρωί, αλλά το γεγονός αυτό το ισοφάριζε η καλή παρέα. Από τη μία στεναχωρήθηκα γιατί ήμουν σε μια πολύ δεμένη παρέα, από την άλλη, επειδή έχω και τα γυρίσματα της «Δικαίωσης», τελικά φάνηκε ότι πήρα τη σωστή απόφαση γιατί δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ. Ευχαριστώ πολύ τον Alpha που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι και φέτος στο κανάλι, στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved