H Ηλιάκη απαντάει στο γιατί δεν κάλεσε την Καινούργιου στα γενέθλιά της
Showbiz

H Ηλιάκη απαντάει στο γιατί δεν κάλεσε την Καινούργιου στα γενέθλιά της

Με την Κατερίνα Καινούργιου και την Μαρία Ηλιάκη τι ακριβώς έχει συμβεί; Όντως τσακωθήκανε ή είναι όλα μια παρεξήγηση των media;

«Όταν έναν άνθρωπο τον αγαπήσω και τον βάλω τη ζωή μου, το κάνω για πάντα! ∆εν είμαι εύκολη στο να εμπιστεύομαι ανθρώπους, γι' αυτό και είμαι πολύ επιλεκτική σε όσους έχω δίπλα μου. Η Κατερίνα κατά-φερε να με κερδίσει και συγκαταλέγεται στους ανθρώπους που αγαπώ. Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Απλώς οι προσωπικές σχέσεις κάνουν κύκλους...» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Πυροδοτήθηκε, όμως, όλο αυτό και από το γεγονός ότι δεν την κάλεσες στο πάρτι γενεθλίων σου τον περασμένο Ιούνιο, ενώ εκεί βρίσκονταν ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γιώργος ∆άσκαλος.
«Θεωρώ ότι όλο αυτό το πράγμα μεγαλοποιήθηκε χωρίς λόγο. Θα ήταν πολύ κουτό από μέρους μου να αρχίσω να σου λέω τι συνέβη εκείνη τη μέρα, πώς κανονίστηκε, αν ήταν ένα πάρτι-έκπληξη και πώς φτάσαμε να είμαστε κάποιοι συγκεκριμένοι και πολύ λίγοι άνθρωποι σε ένα μαγαζί. Ποιος ο λόγος να ανεβάσω στο Instagram φωτογραφία από τα γενέθλιά μου χωρίς την παρουσία της Κατερίνας; Απλά και μόνο για να δημιουργήσω ίντριγκα και εντυπώσεις; Οσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι και ποιος είναι ο χαρακτήρας μου.»
- Ποιοι είναι οι φίλοι σου μέσα από τον χώρο της τηλεόρασης;
«Οι πολύ καλοί μου φίλοι δεν είναι από τον χώρο της τηλεόρασης. Ωστόσο, υπάρχουν δύο- τρεις άνθρωποι του χώρου, κυρίως πίσω από τις κάμερες, τους οποίους θεωρώ πολύ δικούς μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved