Νανά Καραγιάννη: «Κάθε συνεργασία που τελείωνε έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα και βαριά»
Showbiz

Νανά Καραγιάννη: «Κάθε συνεργασία που τελείωνε έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα και βαριά»

Για την περίοδο που ξεκίνησε να χάνει πολλά κιλά, τα παράπονα των τηλεθεατών αλλά και τις συνεργασίες που τελείωναν λόγω της κατάστασης της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Νανά Καραγιάννη.

Το διαπίστωσαν οι τηλεθεατές, που άρχισαν να διαμαρτύρονται στον ANT1 για την κατάστασή σου.
«Όταν μου έλεγαν από το κανάλι για τους τηλεθεατές που τηλεφωνούσαν, δεν το πίστευα. Νόμιζα ότι ήθελαν να με πικάρουν. Μου φαινόταν αδύνατο να συμβαίνει αυτό. Τα θεωρούσα όλα υπερβολές, γιατί εγώ δεν έβλεπα τίποτα κακό σε μένα. Κι άλλωστε... ποια ήμουν εγώ που θα ασχολούνταν μαζί μου οι τηλεθεατές; Χρειάστηκε να περάσει καιρός για να δω τι έβλεπαν οι άλλοι σε μένα»
Θεωρείς ότι υπήρξαν σκληροί μαζί σου;
«Τότε μου φαίνονταν υπερβολικοί. Αλλά δεν τους κάκιωσα ποτέ»
Το κανάλι επέλεξε να σταματήσει τη συνεργασία σας...
«Μετά από πολλές προειδοποιήσεις. Και ξέρω ότι στενοχωρήθηκαν πολύ. Δεν μπορούσα, όμως, να καταλάβω τι μου έλεγαν. Προσπαθούσα, αλλά όταν πλησίαζα στο να κάνω μια λογική σκέψη, κολλούσα. Έλεγα «όλα είναι υπερβολές».
Το ίδιο συνέβη αργότερα και με το Star και γενικότερα με άλλες σου δουλειές. Αυτό σε δυσκόλεψε περισσότερο;
«Κάθε συνεργασία που τελείωνε για αυτόν το λόγο έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα και βαριά. Ένιωθα ότι όλα είναι μάταια, ότι πολεμάω μ' ένα τέρας, μπροστά στο οποίο είμαι αβοήθητη. Ένα τέρας που ήρθε για να τα καταστρέψει όλα – και συνέβη αυτό σε μεγάλο βαθμό. Ένα τέρας που δεν είναι διαχειρίσιμο – και πράγματι δεν είναι χωρίς βοήθεια»
Πήγες, ωστόσο, σε κλινική.
«Οι γιατροί ήταν πολύ καλοί μαζί μου, αλλά όλο αυτό έγινε με λάθος τρόπο, αφού απέξω απ' το δωμάτιο ήταν κάμερες και φωτογράφοι. Η δημοσιότητα μου έκανε κακό»
Πίστευες το αντίθετο;
«Δεν το καταλάβαινα τότε, αλλά μου το είπαν και οι γιατροί στη συνέχεια. Δεν γινόταν να θεραπευτώ έτσι. Εγώ ήμουν ενθουσιασμένη, νόμιζα ότι τελειώνω με την ανορεξία. Τελικά, απλώς ανέβηκε λίγο ο δείκτης στη ζυγαριά»
Προσπάθησες. Ερωτεύτηκες. Παντρεύτηκες. Ξανακύλησες. Γιατί;
«Είναι τα up και τα down της ανορεξίας αυτά»
Είναι δύσκολο για έναν ανορεκτικό να τρώει;
«Το δύσκολο είναι να έχεις μέσα σου «μαυρίλα» και να μην τη μοιράζεσαι. Να μην ανοίγεις την καρδιά σου, να προσπαθείς να λύνεις μόνος σου τα προβλήματα, για να μη στενοχωρήσεις κανέναν και να μην τον επιβαρύνεις», εξομολογείται στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved