Γιώργος Παπαδάκης: «Μερικές φορές αισθάνομαι ενοχές γιατί μπορώ και πάω διακοπές»
Showbiz

Γιώργος Παπαδάκης: «Μερικές φορές αισθάνομαι ενοχές γιατί μπορώ και πάω διακοπές»

Τώρα που δεν έχεi εκπομπή o Γιώργος Παπαδάκης τι παρακολουθεί το πρωί;

«Βλέπω όλες τις πρωινές εκπομπές, ακόμη και τη δική μου, αλλά δυστυχώς δίχως εμένα. Και είναι κάτι που χαίρομαι πάρα πολύ. Βλέπω τηλεόραση. Δεν ανέχομαι, με ενοχλούν αυτοί που δουλεύουν στην τηλεόραση και λένε ότι δεν βλέπουν τηλεόραση. Είναι υποκριτές και απαράδεκτοι. Φτύνουν εκεί που τρώνε; Τηλεόραση οφείλεις να παρακολουθείς για να είσαι ενημερωμένος, να μπορείς να ασκήσεις την κριτική σου, να δεις τα λάθη σου. Επιπλέον να δεις αν οι ιδέες σου είναι παλιές γιατί τις έχει και κάποιος άλλος και δεν πρέπει να τον ακολουθήσεις. Εγώ αυτό έκανα πάντα σε αυτή την εκπομπή, να είμαι πρωτοπόρος σε ιδέες» τόνισε στο Βήμα.
-Εσείς τι λάθη κάνατε στην εκπομπή σας;
«Το λάθος μας ήταν ότι δεν έλεγα στους καλεσμένους μας πως έλεγαν ψέματα».
-Θα το κάνετε φέτος;
«Ναι, θα το κάνω. Όταν λένε ψέματα, θα τους θυμίζω τι έλεγαν στο παρελθόν. Έχουμε οργανωθεί με τρόπο τέτοιον ώστε όταν δίνεται μια απάντηση διαφορετική από αυτή που δόθηκε πριν από τρεις μήνες θα προβάλλεται το κατάλληλο βίντεο. Κι αυτό αφορά όλους - και τους κυβερνητικούς αλλά και αυτούς της αντιπολίτευσης. Δεν είμαστε γραφείο Τύπου».
-Τι σας στέρησε η κρίση;
«Μπορεί να στερήθηκα λιγότερα από αυτούς που δεν έχουν καθόλου δουλειά ή που δουλεύουν με έναν εξευτελιστικό μισθό. Ολοι όμως, είτε έχουμε καλό ή καλούτσικο ή καθόλου μισθό, έχουμε στερηθεί το χαμόγελο, την αξιοπρέπεια, το όνειρο, την ελπίδα και τον αυθορμητισμό. Μερικές φορές, δεν σας κρύβω, αισθάνομαι ενοχές γιατί μπορώ και πάω διακοπές 15 μέρες το καλοκαίρι. Και δεν το λέω με λαϊκίστικη διάθεση για να πει αυτός που θα το διαβάσει "Α, τι καλός που είναι ο Παπαδάκης και κοντά στον κόσμο". Ετσι είναι όμως. Είναι πολλά που χάσαμε με την κρίση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved