Νανά Καραγιάννη: «Ρε Γουμενίδη με τσάκισες αλλά με ξύπνησες» (Nassos blog)
Showbiz

Νανά Καραγιάννη: «Ρε Γουμενίδη με τσάκισες αλλά με ξύπνησες» (Nassos blog)

Έλεγα πάντα μέσα μου-όλο αυτό το διάστημα που η Νανά αλλά και ο πρώην άντρας της είχαν ενοχληθεί από τις παρεμβάσεις μου για την εικόνα της- ότι κάποια στιγμή το κορίτσι θα ξυπνήσει.

Έλεγα: «Δε γίνεται η γυναίκα που εγώ γνώρισα πριν από κάποια χρόνια και συνεργάστηκα μαζί της να έχει αλλάξει τόσο. Να έχω πέσει τόσο έξω».
Γνώριζα από την αρχή πώς μόνο αν έξυνα τον εγωισμό της θα κατάφερνα έστω για λίγο να την κάνω να σκεφτεί την κατάστασή της.
Χάρηκα πολύ που πριν μερικές μέρες διάβασα την συνέντευξη της σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Και χάρηκα περισσότερο που έδειξε ότι πλέον καταλαβαίνει την φάση της. Διότι όπως λένε και οι ψυχίατροι «Πρώτα εντοπίζουμε το πρόβλημα και μετά το λύνουμε».
Χθες λοιπόν εντελώς ξαφνικά η Νανά επικοινώνησε μαζί μου με ένα ηλεκτρονικό γράμμα και πραγματικά με εξέπληξε.
Μου γράφει: «Γουμενίδη ομολογώ κι αυτό δεν είναι καλιαρντό ότι με τσάκισες. Όταν σε διάβαζα έκλαιγα. Έλεγα στην αρχή πώς δεν είναι δυνατόν να γράφει τόσο επιθετικά ο Νάσος για μένα. Είχαμε κι άλλα κουλά εκείνη την εποχή αλλά δεν θέλω να στα πώ. Διαβάστε περισσότερα στο http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/nana-karagianh-re-goymenidh-me-tsakises-alla-me-xypnhses/

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved