Δήμος Αναστασιάδης: «Πολλά παιδιά που μπαίνουν σε talent show μπορεί να πάθουν κατάθλιψη»
Showbiz

Δήμος Αναστασιάδης: «Πολλά παιδιά που μπαίνουν σε talent show μπορεί να πάθουν κατάθλιψη»

Για την συμμέτοχη του στο «The Voice» αλλά και για την γνώμη που έχει για τα διάφορα talent shows, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δήμος Αναστασιάδης


Πέρσι σας είδαμε και στην τηλεόραση, ως συνεργάτη του Μιχάλη Stavent στο «The Voice». Πώς ήταν αυτή η εμπειρία; «Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και ένιωσα αρκετά άνετα, γιατί με τον Μιχάλη είμαστε φίλοι και έχουμε καλή χημεία και επικοινωνία μεταξύ μας. Δεν ένιωσα ούτε κριτής ούτε μέρος μιας τηλεοπτικής εικόνας. Ένιωσα μέρος μιας παρέας, αυτό υπάρχει, αυτό μου έδωσε και ο Μιχάλης να νιώσω. Με τον Μιχάλη γνωριστήκαμε πέρσι το καλοκαίρι»
Κατά τη γνώμη σας, talent shows βοηθάνε όντως τα νέα παιδιά; «Κάποια παιδιά ναι, κάποια όχι. Πολλά παιδιά, μάλιστα, μπορεί να πάθουν κατάθλιψη. Για τον καθένα μας είναι ξεχωριστό πράγμα η βοήθεια. Ίσως τα talent shows βοηθάνε τα παιδιά να πάρουν το βάπτισμα του πυρός, να αποκτήσουν εμπειρία, να δουν πράγματα, όχι όμως να γίνουν καταξιωμένοι τραγουδιστές. Είναι αστείο να περιμένει κάποιος ότι αν λάβει μέρος σ' ένα talent show την επόμενη μέρα θα στρωθεί ο δρόμος του με ροδοπέταλα. Από τη δική μου εμπειρία θεωρώ ότι σ' αυτόν το χώρο χρειάζεται συστηματική δουλειά, προσπάθεια και ταπεινότητα»
Τι συμβουλή θα δίνατε σε κάποιον που θα ξεκινούσε τώρα τα βήματα του στο τραγούδι; «Η μόνη συμβουλή που θα μπορούσα να του δώσω είναι να αγαπάει αυτό που κάνει και να είναι ο εαυτός του. Όλα τα υπόλοιπα μαθαίνονται και προκύπτουν στην πορεία. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή», λέει στο περιοδικό Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved