Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Δεν θέλω να αφήσω εποχή με το να βγάζω τα προσωπικά μου στη φόρα»
Showbiz

Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Δεν θέλω να αφήσω εποχή με το να βγάζω τα προσωπικά μου στη φόρα»

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου είναι η μεγάλη νικήτρια του The Voice και με την παρουσία τηε έκλεψε τις εντυπώσεις. Πιστεύει στην μοίρα;

«Ναι, γιατί έγιναν πολλές «συμπτώσεις» στη ζωή μου. Πιστεύω στο θεό και στο πεπρωμένο. Ίσως δεν είναι τυχαίο που έχω κερδίσει αυτό το συμβόλαιο και μάλιστα με την αξία μου...» τόνισε Prestige Pafos.
-Σου το χρωστούσε η ζωή;
«Δεν ξέρω, το ίδιο λέει κι ο πάτερ μου, ότι μου ΓΟ χρωστούσε η ζωή, αλλά όλο αυτό με αγχώνει...»
-Τι σε φοβίζει ακριβώς;
«Όσο βαρύ είναι κυριολεκτικά το βραβείο, άλλο τόσο βαρύ είναι και μεταφορικά. Όλοι περιμένουν πάρα πολλά πράγματα από μένα. Αυτό είναι το τίμημα...»
Τι προβλέπει το συμβόλαιό σου με την MINOS;
«Εναπόκειται σ'αυτούς να μου κάνουν και άλλα άλμπουμ αν τους αρέσω. Μέχρι στιγμής η σχέση μου με την εταιρία είναι άψογη εξ ου και η συνεργασία μου με τον Ευθύβουλο Θεοχάρους ο οποίος έχει γράψει ένα τραγούδι για μένα με τίτλο «έχεις αφήσει εποχή», το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο Φθινόπωρο.
-Εσύ φιλοδοξείς να αφήσεις εποχή;
«Αν με ακούει ο κόσμος και συγκινείται, ναι. Δεν θέλω όμως να αφήσω εποχή με το να βγάζω τα προσωπικά μου στη φόρα...Και τον τελευταίο καιρό το μόνο που έκανα ήταν να απαντώ σε ερωτήσεις τις οποίες δεν μπορούσα να αποφύγω, άσχετες με τη δουλειά μου. θα ξεφύγω από αυτό, αν έχω να μιλήσω μουσικά και μόνο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved