Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Ο έρωτας δίνει χρώμα στη ζωή σου»
Showbiz

Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Ο έρωτας δίνει χρώμα στη ζωή σου»

Όλα τα επαγγέλματα έχουν τις δυσκολίες τους και σε πολλά από αυτά υπάρχουν και φαινόμενα ρατσισμού.

Διακρίνει κάτι τέτοιο στην μουσική η Μαρία Έλενα Κυριάκου; «Νομίζω πως πλέον δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Τουλάχιστον στο The Voice δεν φάνηκε κάτι τέτοιο. Παλαιότερα-υπήρχε λίγο-πολύ αυτού του είδους ο ρατσισμός. Εξαρτάται βέβαια και τι είδος μουσική υπηρετείς. Αν είσαι ποπ τραγουδίστρια και απαιτείται να χορεύεις στη σκηνή, δεν μπορείς να είσαι εκατό κιλά!» τόνισε Prestige Pafos.
-Εσύ ποιο είδος θέλεις να υπηρετήσεις;
«Με συγκινεί το ελαφρολακό και απολαμβάνω το ξένο πάρα πολύ. Αλλά το ψάχνω κι εγώ ακόμη, θέλω να δοκιμάσω διάφορα είδη και να δω πως θα το δεχτεί ο κόσμος. Δεν φιλοδοξώ να γίνω ούτε η δεύτερη Αλεξίου ούτε η δεύτερη Μποφίλιου. Θέλω να δώσω το δικό μου στίγμα στη μουσική. Αυτό που μένει στο τέλος της μέρας είναι η δισκογραφία, τα δικά σου τραγούδια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνω πίστα και δεν πρόκειται να τραγουδήσω σκυλάδικα, Δεν θα έλεγα όχι σε μια Μουσική Σκηνή.»
-Ο έρωτας ποιο ρόλο παίζει στην ζωή σου;
«Πάρα πολύ σημαντικό! Όπως και για τον κάθε άνθρωπο που δεν θέλει να γίνει μοναχός. Ο έρωτας ισχύει ακόμη και για μοναχές οι οποίες ερωτεύονται τον Χριστό και αφοσιώνονται ο αυτόν. Ο έρωτας δίνει χρώμα στη ζωή σου...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved