Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Για πολύν καιρό δεν χώριζα, διότι δεν έπαιρνα την ευλογία από τον Πάτερ μου»
Showbiz

Μαρία Έλενα Κυριάκου: «Για πολύν καιρό δεν χώριζα, διότι δεν έπαιρνα την ευλογία από τον Πάτερ μου»

Έχει περάσει καιρός από τον τελικό του The Voice και την νίκη της Μαρίας Έλενας Κυριάκου. Έχει χρώμα η ζωή της αυτή την περίοδο;

«Όχι ακόμη. Αλλά είμαι ευτυχισμένη μι τα παιδιά μου, κι όταν βρίσκομαι στο στούντιο με τον Ευθύβουλο, ο οποίος είναι εξαιρετικός άνθρωπος... Και Παφίτης! Όταν σπούδαζα μόνο με Παφίτες έκανα παρέα. Νομίζω πως η ιδιοσυγκρασία των Σκαλιωτών με τους Παφίτες ταιριάζει απόλυτα. Μου αρέσει που μιλάνε τραγουδιστά» τόνισε Prestige Pafos.
-Ποια είναι η σχέση σου με τον Θεό;
«Τον τελευταίο καιρό δεν εκκλησιάζομαι και νιώθω τύψεις. Έχω πνευματικό έναν εξαιρετικό άνθρωπο ο οποίος με συμβουλεύει. Πριν το διαζύγιό μου κάθε Παρασκευή ήμουν στις αγρυπνίες. Για πολύν καιρό δεν χώριζα, διότι δεν έπαιρνα την ευλογία από τον Πάτερ μου. Μόλις πήρα την- ευλογία, προχώρησα στο 6ι-οζύγιο. Όταν παντρευόμαστε, παίρνουμε την ευλογία του Θεού, έτσι κι όταν χωρίζουμε θα πρέπει πάλι να έχουμε την ευλογία του γι αυτό που θα κάνουμε.»
-Τι νιώθεις κάθε φορά που φεύγεις από τον πνευματικό σου;
«Κλαίω. Νιώθω ότι έχω καθαρίσει και είμαι ελεύθερη».
-Έχεις περάσει και στα παιδιά σου αυτή την σχέση με τα θεία;
«Τα μωρά μου δεν έχαναν Θεία Κοινωνία. Από το The Voice όμως, άλλαξαν λίγο τα πράγμα-τα. Είναι όμως πολύ εξοικειωμένα με την εκκλησία.»
-Υπήρξες εγωίστρια στις σχέσεις σου και στον γάμο σου;
«Πάρα πολύ! Υπήρξαν φάσεις που κι εγώ η ίδια μίσησα τον εαυτό μου γι αυτό! Το ξεπέρασα όμως. Πρέπει να μάθουμε να λέμε στους άλλους, 'συγνώμη', 'ευχαριστώ που μ αγαπάς. Σήμερα βλέπω όλα όσα δεν έβλεπα πριν. Υπήρχαν προβλήματα στο γάμο μου και για πολλά χρόνια τα έκρυβα κάτω από το χαλί, επειδή ήμουν πολύ ερωτευμένη και πολύ αδύναμη να τα αντιμετωπίσω κατά πρόσωπο...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved