TUS: «Δεν σέβομαι το ταλέντο ούτε τις ικανότητες της Στικούδη»
Showbiz

TUS: «Δεν σέβομαι το ταλέντο ούτε τις ικανότητες της Στικούδη»

O TUS αν και δεν μετρά πολλά χρόνια στη μουσική βιομηχανία δεν διστάζει να λες ανοιχτά τη γνώμη σου για πρόσωπα του χώρου, όπως για παράδειγμα έχει δηλώσει ότι δεν εκτιμά τον Παντελή Παντελίδη.

«Ναι. Δεν μου αρέσει. Γενικά στην Ελλάδα όλοι είναι προκατειλημμένοι. Όταν λες τη γνώμη σου για έναν καλλιτέχνη, θεωρούν ότι τα κίνητρα σου είναι ανταγωνιστικά. Άλλη δουλειά κάνω εγώ και άλλη ο Παντελής Παντελίδης. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι ή να αναμετρηθούμε στο ποιος είναι καλύτερος. Προσωπικά δεν νομίζω ότι έχει φοβερή φωνή ούτε φυσικά σκηνική παρουσία ή εμφάνιση. Είναι μια πιο προσιτή εκδοχή του Νότη Σφακιανάκη, γι' αυτό πουλάει. Δεν είναι φάλτσος, απλώς δεν έχει ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες. Είναι το πολύ ένας μέτριος τραγουδιστής. Δεν αγγίζει καν το καλός. Μπορεί να ερμηνεύσει κομμάτια που δεν έχουν πολλές απαιτήσεις. Δεν είναι ο Γιάννης Πάριος» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Ποιοι άλλοι καλλιτέχνες δεν σου αρέσουν;
«Ο Stan και η Κατερίνα Στικούδη επίσης δεν μου αρέσουν. Ο Stan είναι πολύ «light». Δεν μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα. Δεν είναι performer, όπως ο Σάκης Ρουβάς, που αν και δεν με συγκινούσε ποτέ, έχω δεχτεί ότι είναι «ένας». Είναι υπερεκτιμημένοι αυτοί οι καλλιτέχνες. Αξίζουν για πέντε και τους έχουν πλασάρει για πεντακόσια. Αδυνατώ να καταλάβω, για παράδειγμα, το λόγο ύπαρξης στη μουσική της Κατερίνας Στικούδη. Δεν έχει φωνή. Έχει απλά μία ωραία παρουσία. Θα μπορούσε να παραμείνει μοντέλο. Είναι τρομερό ότι βγάζει λεφτά από τη μουσική.»
- Δεν θα συνεργαζόσουν μαζί της;
«Ποτέ και για κανένα λόγο. Θα ήταν η τελευταία μου επιλογή. Δεν σέβομαι το ταλέντο ούτε τις ικανότητες της. Δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ ούτε μαζί της, ούτε με τον Stan ούτε με τον Παντελίδη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved