Παπασπηλιόπουλος: «Δεν θα μου ήταν πιο εύκολο αν ζούσα με μια γυναίκα που δεν θα ήταν ηθοποιός»
Showbiz

Παπασπηλιόπουλος: «Δεν θα μου ήταν πιο εύκολο αν ζούσα με μια γυναίκα που δεν θα ήταν ηθοποιός»

Για την σύζυγο του, Κατερίνα Παπαδάκη, πόσο δύσκολη είναι η συμβίωση δυο ηθοποιών αλλά και πώς θα αντιδρούσε αν τα παιδιά του, του έλεγαν πως θα ασχοληθούν με την υποκριτική, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος

Η σύζυγος σου Κατερίνα Παπαδάκη είναι επίσης ηθοποιός. Πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η συμβίωση δυο ηθοποιών;
«Όπως όλα τα πράγματα, έχει και αυτό δύο όψεις. Υπάρχει η θετική πλευρά, καθώς με την Κατερίνα έχουμε πολύ γρήγορη και εύκολη επικοινωνία. Ο ένας αντιλαμβάνεται τα όποια προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζει ο άλλος πάνω στη δουλειά. Ουσιαστικά, μιλάμε την ίδια γλώσσα και έχουμε το ίδιο γούστο. Από την άλλη, το να μοιράζεσαι συνεχώς την ίδια αγωνία ενδέχεται να δημιουργήσει και «θέματα». Δεν νομίζω ότι θα μου ήταν πιο εύκολο αν ζούσα με μια γυναίκα που δεν θα ήταν ηθοποιός»


Πρόσφατα η οικογένεια σας μεγάλωσε, αφού εκτός από το γιο σας που είναι πια 9 ετών, πριν από 9 μήνες αποκτήσατε και μία κόρη, Ήταν επιλογή το δεύτερο παιδί; «Μας άρεσε η ιδέα να κάνουμε δεύτερο παιδί. Η αλήθεια είναι ότι χαρήκαμε που είναι κορίτσι»


Εάν ο γιος σου εξέφραζε την επιθυμία να γίνει ηθοποιός, θα τον απέτρεπες γνωρίζοντας την ανασφάλεια του επαγγέλματος. «Κανέναν άνθρωπο δεν θα απέτρεπα, πόσο μάλλον το παιδί μου. Άλλωστε, δεν υπάρχει δουλειά χωρίς ανασφάλεια και, εάν υπάρχει, είναι φρικτή, βαρετή και αδιάφορη. Όποιος δουλεύει με γνήσια φιλοδοξία και αγωνία, λογικό είναι να βιώνει και ανασφάλεια», λέει στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved