Κατερίνα Τοπάζη: «Παντρεύτηκα μέσα σε τρεις μήνες»
Showbiz

Κατερίνα Τοπάζη: «Παντρεύτηκα μέσα σε τρεις μήνες»

Για τον δεύτερο γάμο της, την σχέση με τον σύζυγο της αλλά και αν ονειρεύεται ένα παιδάκι μαζί του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Τοπάζη.

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι παντρεύτηκες ξανά. «Παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο σε χρόνο ρεκόρ στην Αμερική, τον Ιούλιο του 2009. Επέστρεψα στην Ελλάδα, μάζεψα τα πράγματα μου και τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου εγκατασταθήκαμε με το γιο μου μόνιμα στις ΗΠΑ. Ο άντρας μου είναι Ελληνοαμερικανός. Γνωριστήκαμε στο Κλίβλαντ του Οχάιο, σε μια συναυλία που διοργάνωσε εκείνος»
Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας; «Όχι. Ήταν μια γνωριμία που αρχικά ξεκίνησε ως φιλία. Είναι ένας πολύ συμπαθής άνθρωπος που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Συναντηθήκαμε τον Φεβρουάριο του 2009. Έπειτα έγινε ένα «κλικ» ανάμεσα μας. Μιλούσαμε μέσω Skype.Ήρθε στην Ελλάδα το Πάσχα και τότε ξεκίνησε, δειλά δειλά η σχέση μας. Στη συνέχεια πήγα εγώ στην Αμερική. Παντρεύτηκα μέσα σε τρεις μήνες. Η σχέση μας προέκυψε μια εποχή που ένιωθα έτοιμη να αλλάξω τη ζωή μου. Φλέρταρα με την ιδέα του να μείνω μόνιμα στις ΗΠΑ από το 2007, όταν πρωτοεπισκέφτηκα τη χώρα για συναυλίες με τον Γιώργο Μαργαρίτη, και την αγάπησα πολύ από την πρώτη στιγμή. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν φοβούνται να αλλάζουν τη ζωή τους ριζικά και άλλοι που δεν τους αρέσουν οι αλλαγές»
Ονειρεύεστε να κάνετε ένα παιδί μαζί; «Το σκέφτομαι. Δεν ξέρω όμως, για να είμαι ειλικρινής, αν θα ήθελα το παιδί μου να γεννηθεί και να μεγαλώσει στην Αμερική. Εκεί διαφωνούμε με τον Τόμι. Θα προτιμούσα να ζήσουμε όλοι μαζί στην Ελλάδα, ειδικά τα πρώτα χρόνια. Έχω ανάγκη να βρίσκονται οι δικοί μου άνθρωποι γύρω μου. Έχω περάσει τόσες δυσκολίες και δεν έχω αντοχές για άλλες», αποκαλύπτει η τραγουδίστρια στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved